[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine [E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme [R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime [E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin [N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
seninimIIsensizI yazdı:buNLaRda Bnden kötü Yorum istemiyorum bak
ilk fotonu sevmedim yani hakkatende arkadan ışık vurmuş flaş patlamış gibi gözlerini kısmışsın yüzün baya bi parlak çıkmış.. ilk foton iyi değildi al sana kötü yorum ha ikinci ise ehh işte..
ilk fotonu sevmedim yani hakkatende arkadan ışık vurmuş flaş patlamış gibi gözlerini kısmışsın yüzün baya bi parlak çıkmış.. ilk foton iyi değildi al sana kötü yorum ha ikinci ise ehh işte..
bi sövmediğin kaldı
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
bi sövmediğin kaldı
kızlara hayatta sövmem ama bi erkeğin iğrenç fotosunu görüyüm sövmenin anlamını değiştirrim
bi sövmediğin kaldı
kızlara hayatta sövmem ama bi erkeğin iğrenç fotosunu görüyüm sövmenin anlamını değiştirrim
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
ıyyyyyyyyy buneeee yaaaaaaa güzel foto
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.