bilginize

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

bilginize

Mesaj gönderen Dafnehira »

sabitlenen konunun 37.sayfasinda belirttigim maili yine o sayfada belirttigim yetkili makamlara iletmis bulunuyorum.bilginize
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: bilginize

Mesaj gönderen Veda »

Siz kitleyin biz yenisini açarız, sadece özelimize gasp edenlerin cezasının verilmesini istioruz
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...

ŞEKERPAREE
Kullanıcı avatarı
CAKlR
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CAKlR »

Adam yazmış yetkiyi biz verdik diye toplantı yapacaklarmış bilmem ne olacakmış
Tatmin edici bi sonuç çıkacağını hiç sanmıyorum örtbas edilecek bence
tabi bide çıkıp onlar işini yapıyo siz suçlusunuz demeleri gibi bi ihtimalde var :shock:
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Bir ; Konuyu kilitlemek , bir çare değil.
Konunun üstünü bu şekilde ört bas edemezsiniz.

İki ; Biz işini iyi yapan ve bizlere yani müşterilerinize saygı gösteren bir yönetim istiyoruz.

O kadar sanal ortamda yer aldım.
O kadar siteye üye oldum ve yorumda bulundum.
Hiç birisi bu kadar , bizlrin hakkını çiğneyen , bizlere saygı göstermeyen , bir ortam değildi.
Konuyu kilitlemeyi çzüm adlediyorsanız sanmayınızki bizide susturabileceksiniz.

Arkadaşlarımızın başına gelen olay ,, yarın bizim başımıza gelmeyeceğini nereden bilelim.
Lütfen bilinçli davranın ve özelimizi gasp etmeyin...
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Veda »

Sayın yönetim resimde herşey gayet açık incelenen kısım hangisi?Benimle ben kralım ben üstünüm der gibi geneleden yazdıklarımın aynısını yazmalarımı?Yapmayın belki çocuk oyuncularınızı bu sözlerle kandırabilirsiniz ama bizler bu yaşları geçtik.Resimde dikkatinizi çekiyorum sen kimsin diolar kimliğimi sölemiyorum ve biz zaten buluruz deyip gülüyolar.Mecburmuyum kimliğimi orada açıklmaya,ama açıklmasanda buluruz çünki biz kralız!Bu mu yöneticilik anlayışınız.Sizi adalete davet ediyorum ve artık bu konunun kitlenerek değil,hatanızı kabul edip bir açıklma yaparak noktalamanızı istiyorum..
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...

ŞEKERPAREE
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Veda »

Diyorsunuzki o hak onlara verildi.Benim özelimi okuyup aynısını genelden gülerek yazma haklarıdamı verildi???

ŞEKERPAREE
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dafnehira »

gardiyanimizda hic eksik olmuyor.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Arkadaşlar Lathander'in yazmış olduğu cevap açık ve nettir. Yönetimin yeni isimleri açıkladığında ve yönetim hakkında fikirlerimizi sunmamızı istediği konuda bazı kişi -veya kişilerin- soruna neden olabileceğini belirtmiştim. Büyüyen ve gelişen, gelişmeye çalışan kurumlarda yaşanan genişlemelerde bu tür yanlış seçimler yaşanabiliyor. Şu an yapılması gereken sabır ile beklemek, eminimki bu tarz olayların suçlu -veya suçluları- en uygun cezayı alacaktır, en uygun işlemler yapılacaktır. Konuları çoğaltmak bu işe destek olmak yerine "köstek" olmayı getirecektir. Sabırlı olalım lütfen...

İyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ceronimooo »

Dev seviyesinde yapılan acıklamanın kalite ve tatmin sınırlarında olması gerekirken cocuk bile kandıramayacak ifadelere ve sanki bu yetkiye sahipmisler gibi ifadeler girmeleri yazık.sobee izinmi verdi artislik yapmaya bu arakadaslara.Kimler ozel okuma yetkisine sahip neden soylenmiyor.2 gun bekleyen camiaya verilecek cevap bumuydu.
Zaman bazen iyi sonuclar getirirken bazende kisilerin sabrını zorlayıp kayıplara nedne olur.
Sunu sormak istiyorum konuda bi magdur sikayetci kisi birde sikayet edilen kisiler var. Demokrasi ile yonetilen bi ülkede bizim oyunda demokrasi yada adalet tek tarafı dinleyip sadece digerine biz sana donecez sen bizi izlemye para vermeye devam et demekle oluyor. Alsanıza kardesim aranıza sekerparee yide oda gorsun sorusturmanınseffaf ve adil yapıldıgını . bizlerede deisnki gercekten haklılar dogru karar verdiler aidl bunlar desin . bizde sizi ayakta alkıslayıp plus paket alma kampanyası baslatalım.
Koltuk sevdasını kisissel hırslarınızı bi yana bırakıp lütfen vicdanınızın sesine bi kulak verin. Sekerparee birinin sevgilisi yada tanıdıgı olmadıgı icicnmi hicbir incelemeye dahil edilmiyor yada kendisne bi mail ile bile olsa cevap verilmiyor.
yazık yazık cok yazık harcadıgımız zamanada veridgimiz emegede paramızada sabrımızada yazık
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
Kullanıcı avatarı
Seyitkara
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sıkıntı Yok

Mesaj gönderen Seyitkara »

Profesyönellikle alakası yok bu olayın. uygulanacak prosedürler bellidir.Ama ikv yönetimi bildiğini okumaya devam ediyor.
Emeğe her zaman saygı duyarım

SeyitKara

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön