Bu oyunun tadı gün geçtikçe kaçmakta. Oyun ilerledikçe ve geliştikçe artılarından çok eksileri oluyor. Yöneticiler bizlerin sesini kesen, yaşadığımız haksızlıklar karşısında sus konuşma kimse duymasın, görmesin tarzında bir müdahele ile forumda açtığımız konuları kilitleyen veya silen kişilikler konumunu aldılar.. Oyunda bir şikayet sistemi var küfür yazılmış ise sağ tıkla şikayet ete tıkla. Tamam bu güzel ama maden içine oturan karakterleri nasıl şikayet edeceğiz ? Resmini alarak şikayete yollıyacağız ve karakter o hareketinin cezasını çekecek. Ben yaptım sonuç ne oldu peki ? "0" Sonuç göremeyince buraya konu açtım, resim koydum. Yazımda ne bir hakaret nede bir argo sözcük vardı sonuç ? Konu silindi.. Şimdi bizler bu oyuna katkı sağlayan oyuncularız yani bizler ve alınan Plus paketler olmasa kısacası oyuna destek olmasa ne olur? Oyun sona erer yani Game Over. Yöneticiler bunun farkına nezaman varacak ? Bizleri güdülecek koyun gibi görmektense (sus, konuşma, kitlenir konun) nezaman foruma açtığımız konulardaki sıkıntılarımızla ilgilenecekler? Bu forum neden var? Sadece post kasmak için açılan saçma sapan konular olsun diyemi ? Yahut millet sadece geyik yapsın haksızlık adına açılan konular kilit yesin diyemi ? Şimdi buraya o şikayete attığım resmi yani madenin tam olarak içinde oturmuş arkadaşın (Sofiii) resmini koysam konu yine kilit yiyecek yada silinecek. Belkide bunları dile getirdiğim için resme bile gerek kalmadan silinecek. Nede olsa bizler oyuncu değil koyunuz ya.. Ama işi bu noktalara getiren yine Bol reklam az iş yapan taraflardır.. Mesela sen bir reçeteye 2 menekşe 2 iridyum koyarsan reçetelerin hiçbir anlamı kalmaz.. Maden fiyatlarına standart bir düzenleme getirmezsen veya buna bir önlem almassan işin bu şekilde cılkı çıkar... Önerim şunlar tabii dikkate alınırsa...
1- Saf maden fiyatları standart bir hale getirilerek oyuncuların insiyatifine bırakılmasın. Yönetim saf madenler için bir değer biçsin ve ticarette o rakamdan fazla rakam verilirse ticaret tamamlanamasın.
2- Üstteki madde olmaz yapılamaz gibi bir durum varsa saf madenler tıpkı şaheserler gibi ticarete kapatılsın böylelikle sadece işi olan yani üretim yapacak kişiler maden çekmeye çalışır.
Bu ilk 2 maddeden biri gerçekleşirse eminim maden kavgaları sona erecektir oyundaki seviyesizlikte büyük oranda düşecektir. Amacı sadece maden çekip para kazanmak olan şahıslarda bu durumda o madende işi olan kişinin başına gelip rahatsızlık vermeyecektir. Reçetelerin önemi tekrar artacak ve oyundaki Üretim ve maden fiyatları arasındaki dengesizlik ortadan kalkacaktır.
Kusuruma bakmayın yazı biraz uzun ama içimden gelenler bunlar... Tamamını okuyan arkadaşlar hak vereceklerdir.
Yeter ama bukadarınada pes !!!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Yeter ama bukadarınada pes !!!
kesinlikle her konuda sana hak veriyorum. :idea:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Düşüncelerine saygım sonsuz fakat,
1- Madenler Yönetimin istedigi fiyatta olur ve oyuncuların istemedigi bir fiyat olursa kimse maden çekmez.
Diyeceksin ki ne kadar güzel işi olan maden çeker. Yok öyle birşey sen belki günde 7,8 Saat oynayabilirsin senin kadar şanslı(tartışılır) olmayanlar var. Günde 1,2 Saat oynayan kişi bu saati eğlenmeye harcamak mı yoksa maden çekmek ve sonunda sadece 1. derece madenler ile oyundan çıkmak mı İster ?
Bunlarıda düşüneceksin.
2-Reçetelerin önemi yok demişsin. Kime göre yok ? ben bu sunucuda en çok üretim yapan kişiler arasına gözüm kapalı girerim buna örnek hem kadın hem erkek Bilge + Fevzi ceket ürettim bunun bana maaliyetini sen düşün, düşün ama bu şekilde degil yoksa intihar edersin :lol: Uzun lafın kısası düşüncelerin sana göre doğru,bana göre yanlış.
3-Madenin içine oturanlara karşı kullanabilecegin güzel bir yöntem söyleyim sana
Ekranı yakınlaştır emin ol oturan kişi sana hiç engel olmayacak
o kişinin yaptıgı terbiyesizligi tabiki bizlere bildirmen,söylemen en doğal hakkın bizimde öğrenmek en doğal hakkımız fakat burada(Forum) olacak iş degil İKV'e Destek amaclı aldıgın Plus Paket ile Bölge/Klan kanallarını kullanarakda bunu yapabilirsin. :geek:
1- Madenler Yönetimin istedigi fiyatta olur ve oyuncuların istemedigi bir fiyat olursa kimse maden çekmez.
Diyeceksin ki ne kadar güzel işi olan maden çeker. Yok öyle birşey sen belki günde 7,8 Saat oynayabilirsin senin kadar şanslı(tartışılır) olmayanlar var. Günde 1,2 Saat oynayan kişi bu saati eğlenmeye harcamak mı yoksa maden çekmek ve sonunda sadece 1. derece madenler ile oyundan çıkmak mı İster ?
Bunlarıda düşüneceksin.
2-Reçetelerin önemi yok demişsin. Kime göre yok ? ben bu sunucuda en çok üretim yapan kişiler arasına gözüm kapalı girerim buna örnek hem kadın hem erkek Bilge + Fevzi ceket ürettim bunun bana maaliyetini sen düşün, düşün ama bu şekilde degil yoksa intihar edersin :lol: Uzun lafın kısası düşüncelerin sana göre doğru,bana göre yanlış.
3-Madenin içine oturanlara karşı kullanabilecegin güzel bir yöntem söyleyim sana
Ekranı yakınlaştır emin ol oturan kişi sana hiç engel olmayacak
adam madenin içine oturuyorsa ctrl ye bas bak bakalım bi etkisi kalıyor mu
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
ctrlye basınca madende seçilmiyorWizards yazdı:adam madenin içine oturuyorsa ctrl ye bas bak bakalım bi etkisi kalıyor mu

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- leonardodavinci
- Salgın Koruyucusu

Sorun maden değil ejder değil savaşçıları sığınaklara almamaları değil beni en çok üzen insanların saygısızlığı banlama var ama küfürler havalarda uçuşuyor üstü kapalı
buna gmelerin müdahele etmesi söz konusu değil ve git gide artmakta anlayamadığım ya yeni oyuncular cozuttular ya eskilr bozdu kendini ama 1 ay önceye göre oyundakilerin ahlakı çok değişti beni oyundan soğutan en önemli şey bu oyunu oynayan herkez bitirim herkez laf cambazı olabilirmi dışarda yapamadıkları şeyleri olamadıkları insanı oyun üzrenden kendilerini tatmin edrek çözüyorlar oysaki buda hayatın parçası insanlara saygı olmalı okadar kolay klavye erkekliği yaparak mesaj yazılmamalı kısacası çok şey değil az adam olmalı
buna gmelerin müdahele etmesi söz konusu değil ve git gide artmakta anlayamadığım ya yeni oyuncular cozuttular ya eskilr bozdu kendini ama 1 ay önceye göre oyundakilerin ahlakı çok değişti beni oyundan soğutan en önemli şey bu oyunu oynayan herkez bitirim herkez laf cambazı olabilirmi dışarda yapamadıkları şeyleri olamadıkları insanı oyun üzrenden kendilerini tatmin edrek çözüyorlar oysaki buda hayatın parçası insanlara saygı olmalı okadar kolay klavye erkekliği yaparak mesaj yazılmamalı kısacası çok şey değil az adam olmalı

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
Canceazi yazdı:kesinlikle her konuda sana hak veriyorum. :idea:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Canceazi yazdı:kesinlikle her konuda sana hak veriyorum. :idea:
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Lotus
Değerli maden çekme sadece şans işi değil aynı zamnda emek işidir.Bu nedenden ötürü GM'ler veya Yöneticiler emek olan bir şeye mudahale etmezler(etmemelidirler).İstediğin şeylerin gerçekleşmesi biraz zor anlıyacağın ancak senle şu konuda bişey paylaşmak isterim nasıl normal hayatta ticaretin bazı alanlarında "tekelleşme" varsa bu bizim oyunumuzdada mevcut elinde değerli maden bulunduranlar ve bu madenleri bekletip piyasaya sürmeyenler oldukça fiyatların yüksek olması çok normal. Oyunun gidişatına yapılan etkiler vasıtasıylada bazı madenlerin eskiye nazaran 5 6 ve hatta 20 katına çıkması çok normal, örnegin:Henüz 39 seviye en üst sınırken Eminönünden çekilen 3. derece madenler 100 bin 500 bin iken 49 seviye geldiğinde bu madenler 1 m 2 m arsına kadar çıktı nedeni ise yeni gelen reçetelerin içinde bu madenleri çok derecede barındırmasıydı Şahaser üretimlerinde ise bu oranlar 5 katına çıktı 5 - 10 milyon oldu en son gelen eklenti paketinde büyücüler ve büyücülere duyulan gereginde artmasıyla bu madenler şu anda 25 25m arasında fiyattan satılıyor nedemek istediğimi umarım anlatabilmişimdir bir faydam olduysa ne mutlu bana 
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Lotus
Ozaman madene de tıklayamassın:DWizards yazdı:adam madenin içine oturuyorsa ctrl ye bas bak bakalım bi etkisi kalıyor mu
SerdarUSTA