Karabela'dan Selamlar...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Karabela'dan Selamlar...
Karabela H.g Kardeş Kapaımız Sana Herzaman Açık :mrgreen:
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
bak kardeş açtığın konuda anlattığın şeyler herkesin şikayeti olan şeyler oyunu bırakırsın bırakmazsın o senin şahsi meselen allah yarve yardımcın olsun neden buraya cvp yazıyorum biliyomusunuz bu konuna yorum yapan kişi Estergonxpolat üyeliği ile bu kişinin bizim loncamızla alakası olmamasına rağmen kendini oyunda nasıl bi şerefsizlik yaparım insanların emeğinle nasıl oynarım kime hakaret ederim gibi düşüncelerde olan bu arkadaş oyun oynamaya çalışan insanlarıda oyundan soğutmaya çalışıyordur bu estergonxpolat forum üyeliği adı altında yorum yapan kişi teşkilat sunucusundaki carıda Blackreal dir . yani demek istediğim herkes dürüstçe oyununu oynasa yönetimdekiler biz oyunculara hakkettiğimiz değeri verse bu ve bunun gibi kişi yada olaylar yüzünden kimse oyunu bırakmaz
estergonxlonca kişi listemiz teşkilat genel sohbette bulunmaktadır lütfen hakaret hırsızlık ve kötüleme amaçlı açılan çakma carlar yüzünden hakkımızda kötü düşünmenizi istemeyiz herkese huzurlu ve güzel oyunlar
estergonxlonca kişi listemiz teşkilat genel sohbette bulunmaktadır lütfen hakaret hırsızlık ve kötüleme amaçlı açılan çakma carlar yüzünden hakkımızda kötü düşünmenizi istemeyiz herkese huzurlu ve güzel oyunlar
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

Delixloves yazdı:Karabela H.g Kardeş Kapaımız Sana Herzaman Açık :mrgreen:
Eyvallah kardeşim eksik olma
Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble
Estergonxreis yazdı:bak kardeş açtığın konuda anlattığın şeyler herkesin şikayeti olan şeyler oyunu bırakırsın bırakmazsın o senin şahsi meselen allah yarve yardımcın olsun neden buraya cvp yazıyorum biliyomusunuz bu konuna yorum yapan kişi Estergonxpolat üyeliği ile bu kişinin bizim loncamızla alakası olmamasına rağmen kendini oyunda nasıl bi şerefsizlik yaparım insanların emeğinle nasıl oynarım kime hakaret ederim gibi düşüncelerde olan bu arkadaş oyun oynamaya çalışan insanlarıda oyundan soğutmaya çalışıyordur bu estergonxpolat forum üyeliği adı altında yorum yapan kişi teşkilat sunucusundaki carıda Blackreal dir . yani demek istediğim herkes dürüstçe oyununu oynasa yönetimdekiler biz oyunculara hakkettiğimiz değeri verse bu ve bunun gibi kişi yada olaylar yüzünden kimse oyunu bırakmaz
Kardeşim ben bi Polat tanıyorum ama bu o mu değilmi bilmiyorum ama Polat yazısını görünce aklıma gelen ilk isim o oldu
O kıt zekan anlamaz diye madde madde yazıcamKarabela yazdı:Sxtoluene yazdı:konu beni hic ilgilendirmiyordu ta ki mesut abimin adi gecene kadar AGZINI TOPLA ADAM OL SEN SIMDI BURDEAKI INSANLARA BEBE DIYOSUN KUFURBAZ DIYOSUN SEN MISIN ORNEK INSAN SEN MISIN ADAMEstergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight
Lan sende birilerine yalakalıkla biyerlere gelceğini sanma defol konumdan bi daha yazı yazma sana mı düştü milleti savunmak...!
1- KENDİNİ Bİ POK SANIP ezik kaldım beni kestiler oyunu bırakırım oyunu kimse oynamaz havasına girme
2-itlerine sahip çık
3- bu oyunda kimseye yalakalık yapmadım yapmıyorum yapmam ihtiyacım yok
4- mesut abimi çok severim bana çok yardım etmiştir ona abi demem bi çıkar sağlamaya çalısmamdan diildir aslında yaşı benden buyuk herkese abi de demem ama mesut abi kişiliğiyle bunu hakettiği için bu oyunda sadece ona bi derim
5- yalakalık yaparak çıkar sağlamaya çalışsam karakteri daha yeni soyulmus kendini toplamaya çalışan birine diilde başkasına yaparım
UMARIM MADDE MADDE YAZMAM FAYDALI OLMUSTUR .BUYUK İHTİMALLE BU YAZIDAN SONRA YA UYARI SEVİYEM YÜKSELTİLİCEK YA DA FORUM HESABIM 7 GÜNLÜĞÜNÜ KAPATILICAK. NESE ÖNEMLİ DEĞİL SEN BURDA YAZDIKLARIMI O KIT KAFANA SOK
SAYGILARIMLA Sehrazatxuqur klavyene güveniyosan en sağlam buyucunu al eski örse gel eğer klavyeden yazmaktansa kapımı çalmak istersen özelden msj atabilirim tabi nerde sende o yürek....
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
şakamı bu?? adam 39 zamanında kaç tane kütük sattı 4milyondan 10 tane satsa 40milyon 100 tane satsa (ki satmıştır o kadar) 400 milyon yapar nerden bulacak o parayı diosun bi de :geek:Estergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Sxtoluene yazdı:O kıt zekan anlamaz diye madde madde yazıcamKarabela yazdı:Sxtoluene yazdı:konu beni hic ilgilendirmiyordu ta ki mesut abimin adi gecene kadar AGZINI TOPLA ADAM OL SEN SIMDI BURDEAKI INSANLARA BEBE DIYOSUN KUFURBAZ DIYOSUN SEN MISIN ORNEK INSAN SEN MISIN ADAMEstergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight
Lan sende birilerine yalakalıkla biyerlere gelceğini sanma defol konumdan bi daha yazı yazma sana mı düştü milleti savunmak...!
1- KENDİNİ Bİ POK SANIP ezik kaldım beni kestiler oyunu bırakırım oyunu kimse oynamaz havasına girme
2-itlerine sahip çık
3- bu oyunda kimseye yalakalık yapmadım yapmıyorum yapmam ihtiyacım yok
4- mesut abimi çok severim bana çok yardım etmiştir ona abi demem bi çıkar sağlamaya çalısmamdan diildir aslında yaşı benden buyuk herkese abi de demem ama mesut abi kişiliğiyle bunu hakettiği için bu oyunda sadece ona bi derim
5- yalakalık yaparak çıkar sağlamaya çalışsam karakteri daha yeni soyulmus kendini toplamaya çalışan birine diilde başkasına yaparım
UMARIM MADDE MADDE YAZMAM FAYDALI OLMUSTUR .BUYUK İHTİMALLE BU YAZIDAN SONRA YA UYARI SEVİYEM YÜKSELTİLİCEK YA DA FORUM HESABIM 7 GÜNLÜĞÜNÜ KAPATILICAK. NESE ÖNEMLİ DEĞİL SEN BURDA YAZDIKLARIMI O KIT KAFANA SOK
SAYGILARIMLA Sehrazatxuqur klavyene güveniyosan en sağlam buyucunu al eski örse gel eğer klavyeden yazmaktansa kapımı çalmak istersen özelden msj atabilirim tabi nerde sende o yürek....
[Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır. RedNight]
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
askere gidiyon demek heKarabela yazdı:kontforum62 yazdı:yavaş sok ben sokarsam boğazında kalır.Estergonxpolat yazdı:İHSAN ABİBUNLARIN YAPANLARIN HEPSI DADASKENT CAKALIDIR DADASKENT IRKCILIK GETIRDI OYUNA #@!? VE ADAM TUTUUYOR GM ARKADASINDAN ALIYOR O PARALARI O ITEMLERI AFEDERSIN GTÜNDENMİ CIKARICAK DADASKENT SANA BUNLARI SORUCAM KOCUM AZ KALDI SABRET SOKUCAM ERGENEKONXMESUTADA RAHAT OLSUN SIZ HADE HOS CAKAL IHSAN ABI GÖRÜSÜRÜZ ALLAHA EMANET OL![]()
Çakallar konuma girmesin rica edicem o kadar meraklıysan siteye gir video daki şarkı sen ve senin gibiler için yapıldı kulağını 4 aç iyi dinleYol al benim sayemde adam olan kerata
Sen ve senin gibiler grup bölgeleriyle üstüne item diziyo ordan düşen satıla bilir itemlerle cebi biraz para görüyo nadide reçeteler diye övündükleri 4 ganodermalık 2 iridyumluk reçetelerden item üretiyo başımıza ahkam kesiyo
Kont sen benim yanımda bi hiçsin be
Karabela çakar geri susar
Beni çekemeyen anten taksın bundan sonra her şeyi hoş gördüm bundan sonra eski ihsan yok görüşürüz bakalım ey mi yaman bey mi yaman hee bu arada oyunu bıraktım sen ve senin gibiler oyunu alın ..... girdiği yere kadar yağlada balataları sıyırmasın
İlerde belki işinize yarar bu oyun İKV ye para kazandırın bol bol plus alın aman haa çöker felan sonra siz ne halt yersiniz emziğini düşürmüş bebe gibi ağlarsınız
Katil olmak istemediğim için oyunu bırakıyorum ki saten askere gitcem
sen gibiler Ejder üretcem ecel üretcem diye hala uğraşa dursunlar
İhsan sayesinde adam olanlara duyrulur
UYAN ARTIK DA SEN GİBİ 100 KİŞİ GELSE Bİ BEN ETMEZSİN
AMAN DİYEYİM SOBEE BU GİBİ KOYUNLARI KAÇIRMA BU GİBİLER SİZİN KÖLENİZ ARTIK
oyunu bırakmana ben bir insan olarak sevindim ASOSYALlikten kurtulman güzel bir olay,sabah saat 7 de pc yi açıp akşam uyuya kalana kadar oynamak bence güzel bir davranış biçimi değil
kim senin sayende adam oldu ben zaten adamdım
emanete hıyanet eden bi adamsın sen ihsan herşey foruma yazmak kadar basit olsaydı keşke
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- WARIORXKRALI
- Sahaf Yardımcısı
la ihsan bu ne biçim iş kardeşim sen gidiyorsun bende yakında geliyorum eskisi gibi takılırıdk neyse artık sağlık olsun
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı

askere gidiyon demek he
dikkat et pembe tezkere ile yollamasınlar seni
oyunu bırakmana ben bir insan olarak sevindim ASOSYALlikten kurtulman güzel bir olay,sabah saat 7 de pc yi açıp akşam uyuya kalana kadar oynamak bence güzel bir davranış biçimi değil
boş boş laf geveliyon
emanete hıyanet eden bi adamsın sen ihsan herşey foruma yazmak kadar basit olsaydı keşke
[/b][/quote]
Yazın gidicem sen gibi bölücü soylarının kökünü kazımaya hiç merak etme sen
millet seni ne çabuk unuttu hayret ediyorum doğrusu oyuna ilk zamanlar apolyo şeyimin başı apolyoyu savunan seni
her neyse konumdan def ediyorum yüzsüz yüzsün yazıyosun ulan kadım biz ergenekonla keserken şeyime kapanmadığın kaldı
ama adam sandık ya bu zamana kadar hep karşımızdakileri ondan oldu haklı herkes suç bende ya
hee bu arada kimin malına tama edip etmiceğimi herkes bilir her ne kadar inkar etselerde dostumda düşmanımda kimsenin malına tama etmiyeceğimi bilir
çekememezlikden geliyo bunlar bende ne yapım gülüyorum sadece
tekrar söylüyorum iyi dinle BENİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN
hee sen gibiler saten anten olduğundan hemde çanağından takmanıza gerek yok...
#@!? MY ENEMIES
sen gibi muhteremlere yaptım gir izle
http://www.youtube.com/watch?v=y1cnCoi7CX8
[/b][/quote]
Yazın gidicem sen gibi bölücü soylarının kökünü kazımaya hiç merak etme sen