Merhaba ;
Bende aynı dalda iki resimle yarışmaya katılıyorum.İlk resmimi başarı ile gönderdim ancak ikinci resmimi gönderirken sayfa durduk yere yenilenip dosya koyduğumuz yer boşalıyodu.Bende "Dur bakalım belki farklı isimde yeni .rar dosyası açarsam düzelir" diyerek düşündüm ve yaptım oldu.Şu anda başarılı bi şekilde yarışmaya katıldım.Katılan arkadaşlara başarılar diliyorum.Hata alanlar ise inşallah sorununuzu çözersiniz
<<İyi Forumlar>>
Fan Art (çalışmalarınızı göndermede sorun yaşayanlar)
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art (çalışmalarınızı göndermede sorun yaşayanlar)
Teşekkürler . . Deneyim bakalım biizdirapgrafik yazdı:Photshop ile bmp resim kaydederken bir pencere çıkar.Alt kısımda 16,24 ve 32 bit seçenekleri bulunur.Gözle hiç farkedilmez yarattığı fark neredeyse.Boyut uymuyorsa 24 ve 16 bit ile kaydetmeyi deneyin.Yine olmuyorsa resmin piksel boyutunu azaltıp tekrar 16 ve 24bitte kaydetmeyi deneyin.
2009-2013
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Lonca: byHMF
evet yha Yöneticiler en yüksek 5MB diyor 1.50MB lik rar ı fan art eserleri yükleme forumu kabul etmiyor,
1600x1200 lük resimi 800x600 yaptım ki boyutu ona göre uyumlu oldu yoksa kurtuluşu yok. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1600x1200 lük resimi 800x600 yaptım ki boyutu ona göre uyumlu oldu yoksa kurtuluşu yok. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
BEnde yollayamıyorum nasıl uygun hale getireceğiz
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Lonca: byHMF
hangi programı kullanıyorsan resimin pixcel ini düşür öle BMP yap sonra rar yap sonra yollamayı dene olur ozaman.Rzakeskinn yazdı:BEnde yollayamıyorum nasıl uygun hale getireceğiz