Doğu Loncası Kimdir ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Doğu Loncası Kimdir ?

Mesaj gönderen cynsure09 »

Merhaba,
Anka'da oynuyorum ve oyuna girdiğimde birkaç velet artislik yapıp duruyordu."Biz teskodan geldik, artislik yapma gel teskoya, doğu loncasındayız." dediler artislik yaptılar , dalga geçtiler...Kimdir bunlar (çok iyi birilerine benzemiyorlar) yedikleri haltlar nelerdir?? Sövüp durmalarından iradesiz birileri olduğunu anladım. Cevap yazarsanız sevinirim.
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Doğu Loncası Kimdir ?

Mesaj gönderen Sxtoluene »

cynsure09 yazdı:Merhaba,
Anka'da oynuyorum ve oyuna girdiğimde birkaç velet artislik yapıp duruyordu."Biz teskodan geldik, artislik yapma gel teskoya, doğu loncasındayız." dediler artislik yaptılar , dalga geçtiler...Kimdir bunlar (çok iyi birilerine benzemiyorlar) yedikleri haltlar nelerdir?? Sövüp durmalarından iradesiz birileri olduğunu anladım. Cevap yazarsanız sevinirim.
hiç şaşırmadım biliyomusun :D bu doğu loncası küfretmeyi misyon ve yaşam tazı edinmiş kendini gm fln sanan kişilerden oluşmuş bi grup. iki 3 gün öncesinde arz kalnında kendilerine hakaret edildiğini söyleyerek lodos oldular (ne yazıkki) klanımıza gelen kişilik sahibi loncaları aramızda görmeyi severiz mesela mka lar. neyse uzatmıyım kısacası bu doğular kendini bişey sanan küfürbazlar kafana çok takma
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
DaDDaP
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DaDDaP »

Sxtoluene yazdı: hiç şaşırmadım biliyomusun :D bu doğu loncası küfretmeyi misyon ve yaşam tazı edinmiş kendini gm fln sanan kişilerden oluşmuş bi grup. iki 3 gün öncesinde arz kalnında kendilerine hakaret edildiğini söyleyerek lodos oldular (ne yazıkki) klanımıza gelen kişilik sahibi loncaları aramızda görmeyi severiz mesela mka lar. neyse uzatmıyım kısacası bu doğular kendini bişey sanan küfürbazlar kafana çok takma

arz klanında küfürler yüzünden çıkmışlar güya ama sadece 1 çarları lodos geri kalan bütün çarları herkesin arz
her gün arz klanındalar ama sözde lodoslar :D zaten kendilerini bir b.k sanıyorlar gariplerim :D
benim bir sırrım var açıklanmayacak kadar sıRR bundan çıkar hıRR
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen justine »

Teşkilat kesmemiş demek ki
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Bugünde Lonca 3 ay Önce Dağılmıştır Diyolar.Garip İnsanlar
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
OTTTOMAN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

doğu loncası hepsini bilmiyorum ama bir tek Doğukomutan yani ahmet büyücü çharı ise RoTiNDaII doğulardan adam gibi adam olarak bi tek bu kişiyi söyleyebilirim...
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vanpir »

Sxtoluene yazdı:
hiç şaşırmadım biliyomusun :D bu doğu loncası küfretmeyi misyon ve yaşam tazı edinmiş kendini gm fln sanan kişilerden oluşmuş bi grup. iki 3 gün öncesinde arz kalnında kendilerine hakaret edildiğini söyleyerek lodos oldular (ne yazıkki) klanımıza gelen kişilik sahibi loncaları aramızda görmeyi severiz mesela mka lar. neyse uzatmıyım kısacası bu doğular kendini bişey sanan küfürbazlar kafana çok takma

örnek olarak mka bebelerini veriyorsun yaa :D güldürdün beni ilahi toluene :D
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
IIDoGuII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IIDoGuII »

Gel Sana OrJinaL Doğu Göstereyim ..

Bu Dünyanın Kanunudur:
1.Meyva veren ağaç herzaman taşlanır.
2.Besle Kargayı Oysun Gözünü
3.suratsızları kovarsın kapıdan, girmek ister pacadan.

Doğu loncası kim mi ?

Onu bilmem ama çarımın adı Doğu. teşkilata en çok fayadası olan biri .. itiraz edenin [içerik silinmiştir.] ben.
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

IIDoGuII yazdı:Gel Sana OrJinaL Doğu Göstereyim ..

Bu Dünyanın Kanunudur:
1.Meyva veren ağaç herzaman taşlanır.
2.Besle Kargayı Oysun Gözünü
3.suratsızları kovarsın kapıdan, girmek ister pacadan.

Doğu loncası kim mi ?

Onu bilmem ama çarımın adı Doğu. teşkilata en çok fayadası olan biri .. itiraz edenin [içerik silinmiştir.] ben.
Doğu Loncası İçin Bende Bir Şey Diyemem Ancak, Doğu yu Az Çok Tanırım. Dediği Gibi Teşkilatta Lodos Ya da Arz Farketmez Herkese Yardım Etmeye Çalışan Birisidir.
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hellxsting »

Ya Arkadaş Beni Yanlış Anlmayın Doğuların İsmi Bu Zamana Kadar Güzeldide Şimdi Neden Kötü Oldu Bilmiyorum Bu Arkadaşınız Gelmiş Ben Ankada Oynuyorum Bazıları Geldi Teşkilatta Doğu Loncası Dedi Peki Nereden Biliyorsunuz Hemen Arkadaşa KArşılık Veriyorsunuz Doğular Şöyle Doğular Böle Diye Belki Adam Teşkilatta Oynayan Bir Kişi Doğuları Tamammen Aşşalıyor Benim Doğularla Bir Alakam Yok Ama GErçektende YAni Kimseyi Aşşalamayın Bu Bir Oyundur Oyun İçinde Kimseyi Ne Kırmaya Ne Üzmeye Deyer BEnce
ResimResimResim
Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir

“Genel Sohbet” sayfasına dön