Öncelikle , bu güne dek , sizler hakkında sadece bir konuda yorumlarım bulundu.
O da adaşım Alparslan'ın başına gelenlere , itiraz etmek için.
O günden bu güne dek , sizlerle hep iyi geçindim.
O konuda forum hesabım bloklanmıştı.
Ama neyse ki ben hırs edinmeyip , yeni üye adı alarak , foruma devam ettim.
Tartışılan konuya henüz hakim olabildim.
Kardeşlerimden ve dostlarımdan özür diliyorum , yorumda bulunamadığım için.
Konu , apaçık , özele kadar girilmesi.
Bu hiç hoş değil.
Özelimizden paylaştığımız her şey sizler tarafından inceleniyorsa , bu güne dek , başımıza gelen , ve bu günden sonra başımıza gelecek olan herşey sizler yüzünden olmuştur ve olucaktır.
Böyle bir şey yok , evet Lethander bir takım açıklamalarda bulunmuş ve konuları direkt kilitlemişler.
Kişilerin özeline girmek , suçtur.Bu hakkımızı sonuna dek savunacağız.
Hiç bir sanal ortamda , insanın özeline girilmesi hoş değildir.Yanlıştır.
Bu güne dek , sizlere verdiğimiz her türlü desteği , Türk Yapımı ve Türk Oyunu olan İkv için yaptık ,
asla ve asla sizler için değil.
Sİz her hangi bir yanlışı düzeltmek yerine , kilitleme yoluna gidiyorsunuz.
Anka da başlayan plus serüvenim ki en az 3 hatta bazen 5 hesap hesaba plus yüklemişimdir.
Sonra Tılsımda 2 hesabım pluslıdır.
Hakkımı Helal Etmiyorum.
Bu konuda ama konuyu kilitlemeden daha açık bir şekilde açıklama yapmanızı bekliyorum.
ÖZelimize girilmesini istemiyoruz.
Değil yönetim , hiç bir kimse özelimize giremez.
ÖZelimizden hesap adları ve şifreleri paylaşıyorum , paylaşıyoruz.
Hesaplarımızın başıan gelen veya gelicek olan şeyler , sizin yüzünzden olmıyacağını nereden bilelim.
Lütfen konu hakkında açık ve net bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum , bekliyoruz.
NOT:Konu hakkında bir açıklama yapılmazsa , konuyu mahkemeye taşıyacağımızı biliniz.
Bunu bizzat yapıcağımı buradan söylüyorum.
Arkadaşlar , sizler yorumda bulunmazsanız sevinirim.
Üye adlarınızın ceza almasını istemem...
Yönetime
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yönetime
Katılıyorum.
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Sadece açıklamada aklıma takılan noktalar oldu çok kıvrak bir açıklama her yöne çekilir.
Üstte bizler yetki verdik bu gayet doğal yazılmış. Ve bunun yasal olduğu söylenmiş.
Şimdi Özel mesaj incelemeleri yani bunların kayıt altına alındığı dönemi biliyorum.
Özel mesaj ile edilen küfürlere daha önce ceza verilemiyordu ceza verilebilmesi için kayıt altına alınacağı söylendi.
Bu gayet normal.
Sonra kişilerin yaptığı şikayetlerde ne şikayet eden nede edilen görülemiyor denildi buda gayet güzel.
Ancak açıklamanın sonuna doğru GM ler istediği kişiyi inceler tarzında yazılmış ve ek olarak Gm olmasada bazı kişilere bu yetkinin verildiğinin üzerinden geçilmiş.
Bir hata olabileceğide eklenmiş ve araştırılacak denilmiş.
Açıkçası bir açıklamadan çok bir bilmece yazılmış. Şimdi Selin Gm mi Değilmi?
Hee Gm olsa ne hakla benim özel mesajımı okuyacak. Ben kişi ile mesajlaşıyorum eğer karşımdakini rahatsız eder isem şikayatte bulunur ve incelenir bu gayet mantıklı.
Ancak keyfi bir durum var burda aşikar. Bu açıklamadan sonra bir çok kişide soru işareti var bunlarıda bence bir cevaplandırmanız gerekir.
Üstte bizler yetki verdik bu gayet doğal yazılmış. Ve bunun yasal olduğu söylenmiş.
Şimdi Özel mesaj incelemeleri yani bunların kayıt altına alındığı dönemi biliyorum.
Özel mesaj ile edilen küfürlere daha önce ceza verilemiyordu ceza verilebilmesi için kayıt altına alınacağı söylendi.
Bu gayet normal.
Sonra kişilerin yaptığı şikayetlerde ne şikayet eden nede edilen görülemiyor denildi buda gayet güzel.
Ancak açıklamanın sonuna doğru GM ler istediği kişiyi inceler tarzında yazılmış ve ek olarak Gm olmasada bazı kişilere bu yetkinin verildiğinin üzerinden geçilmiş.
Bir hata olabileceğide eklenmiş ve araştırılacak denilmiş.
Açıkçası bir açıklamadan çok bir bilmece yazılmış. Şimdi Selin Gm mi Değilmi?
Hee Gm olsa ne hakla benim özel mesajımı okuyacak. Ben kişi ile mesajlaşıyorum eğer karşımdakini rahatsız eder isem şikayatte bulunur ve incelenir bu gayet mantıklı.
Ancak keyfi bir durum var burda aşikar. Bu açıklamadan sonra bir çok kişide soru işareti var bunlarıda bence bir cevaplandırmanız gerekir.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
katılıyorum haklısın abi bir insanın özeli onları ilgilendirmez insanlar kendi yan reel hayattaki dostlarıyla önemli şeyleri, sırlarını paylaşıyor olabilirler hem bir soru daha var mademki böyle birşey vardı yönetim biliyordu kim küfür etti kim ne yaptı o kişilere neden ceza verilmedi ? neden şikayet sistemi beklendi ?
<)
AlpAykan yazdı:Kişilerin özeline girmek , suçtur.Bu hakkımızı sonuna dek savunacağız.
Hiç bir sanal ortamda , insanın özeline girilmesi hoş değildir.Yanlıştır.
Lathander yazdı: Hatırlatırız ki İKV denetlenen ve denetlenmek zorunda olunan bir eğlence platformudur.
AlpAykan yazdı:Özelimizden paylaştığımız her şey sizler tarafından inceleniyorsa , bu güne dek , başımıza gelen , ve bu günden sonra başımıza gelecek olan herşey sizler yüzünden olmuştur ve olucaktır.
Reymond yazdı:katılıyorum haklısın abi bir insanın özeli onları ilgilendirmez insanlar kendi yan reel hayattaki dostlarıyla önemli şyleri sırlarını paylaşıyor olabilirler hem bir soru daha var amdemki böyle birşey vardı yönetim biliyordu kim küfür etti kim ne yaptı o kişilere neden ceza verilmedi ? neden şikayet sistemi beklendi ?
Lathander yazdı:Her ne kadar tüm hareketler kayıtlı desekte bu kayıtların bizler tarafından incelenmesi sunucu genelinde yaşanan ve kötüye kullanılan hataların tespit ve takibi, uygunsuz karakter adı açılması ve üyelik çalma girişimlerinde denetim amacı ile kullanılmaktadır. Bunun dışında herhangi bir şekilde Sobee olarak LOG takibi yapmıyoruz.
AlpAykan yazdı:
Böyle bir şey yok , evet Lethander bir takım açıklamalarda bulunmuş ve konuları direkt kilitlemişler.
Gerçekten çok çirkin sözler ve küfürler vardı.Lathander yazdı:Şu an konunun daha fazla çirkenleşmemesi ve farklı noktalara çekilmemesi için kilitliyoruz.
Konunun örtbas edilmediğinin, incelendiğinin bir kanıtı olarak da sabitliyoruz.
AlpAykan yazdı: NOT:Konu hakkında bir açıklama yapılmazsa , konuyu mahkemeye taşıyacağımızı biliniz.
Bunu bizzat yapıcağımı buradan söylüyorum.
AlpAykan yazdı:
Lütfen konu hakkında açık ve net bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum , bekliyoruz.
Lathander yazdı:Sizlerden ricamız lütfen soğukkanlı olarak, farklı konular açmamanızı ve alınacak kararı beklemenizi rica ediyoruz.
HarunYILMAZ yazdı:
Açıklamalarımızın daha dikkatli okunması dileği ile.Lathander yazdı:Sadece Sobee çalışanları sunucu kayıtlarına direk olarak erişebilirken, Sobee çalışanlarının bilgisi ve izni dahilinde ve de yine onların kısıtladığı ölçüde GM satütsünde olan kişiler sunucu kayıtlarına direk olmasa da Sobee çalışanları tarafından iletilecek dosyalar aracılığı ile erişebilirler. Kimse keyfi olarak sunucu kayıtlarına erişemez. Bu Sobee'nin prensibidir.
Lathander yazdı:Katkılarınız ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederiz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]