Sorun 1-) Mantık değişen maden sistemlerinin topla tut çek kaldırılması , Herkesin el hızına bağlı çekmesi
Çözüm 1-)Maden tıkı gelince 5 sn içinde kapanması.
Sorun 2-)Lonca sisteminin gelceği hakkında yöneticilerden bilgi duymamıza rağmen hiçbir çalışma görülmemesi
Çözüm 2-) En kısa zamanda bilgi verip oyuna oyuncularının kendine karşı bir tepki mekanizması harcaması ve oyunu terkeden cok . Yenilik yok diye . ( Ben)
Sorun 3-) Hergün etkinlik istenmesi
Çözüm 3-) Coğu oyunlarda her gün etkinlik var. Yani gmlerle değil. Otomatikmen olan birşey. Bugün ölüm oyunu varsa yarın su olsun. Öbürgün savas olsu n. Öbürgün teke tek vs ler savası . Zaman kaybıda olmaz. Kendi Kendine gerçekleşir. Nasıl ermeydanı otoysa buda oto olsun.
Sorun 4-) Npclerin konuşması
Çözüm 4-) Npcler konuşsaydı oyuna daha fazla ilgi olurdu. Nedenmi? Çünkü coğu başlamayan arkadşlarımdan böyle bir cevap aldım.
Sorun 5-)Özel efsunların oluşması
Çözüm 5-) Oyuncuların parayla alması ve oyun kpsi yada oyun parasıyla alıncak efsunlar oluşturabilir. Hem kazanç sağlar
Sorun 6-)Oyunda bilinen rekabet oluşması .
Çözüm 6-) Şimdi kim kral dese direk atlarım . Çünkü kanıt yok. Bence görevler olucak. Tek başına yapılcak. Bu görevlerden sıralama sağlanabilcek. Yani EFSUN + ZEKA + ELVERİŞLİLİK suan kralım diyenleri ezebilir.
Sorun 7-) Oyuna bağlılık artması için
Çözüm 7-) Tanıtım kampanyaları hazırlanmalı. Yani adam bişey gördüğünde vaybe bizim oyuna bak hele diyebilmesi lazım. Böle düşünceler kişisel ve yeni başlayanlar için düşünsel bişeylerde akılı geliştirmeli
Sorun
Çözüm
Sizde böle düşünceleriniz varsa ikv momt>Gm>dev bu sıralamadaki kişilerin birbirlerine sağlayabilcek forum konusu olarak değerlendirelim
İ.K.V. Böyle Olsaydı Diyenler Hak.
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İ.K.V. Böyle Olsaydı Diyenler Hak.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Re: İ.K.V. Böyle Olsaydı Diyenler Hak.
Güzel düşünce fakat 5. maddedeki real para ile alınacak eşyaların fiyatı yüksek olmamalı yada oyunda para , KP, maden vs. bir türlü oyun parası karşılığı alınabilmeli.Her zevk için para gerekmemeli(Oyunumuzda gerekmiyor ne mutlu ki).Örneğin; Metin2 oynarken sağlam karakter yapabilmek için en az 1 milyar gibi bir para harcanması gerekiyor ki bu yüzden aç uyuduğumu hatırlıyorum.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- genchanedann
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
xDarkiMMortaLx yazdı:Güzel düşünce fakat 5. maddedeki real para ile alınacak eşyaların fiyatı yüksek olmamalı yada oyunda para , KP, maden vs. bir türlü oyun parası karşılığı alınabilmeli.Her zevk için para gerekmemeli(Oyunumuzda gerekmiyor ne mutlu ki).Örneğin; Metin2 oynarken sağlam karakter yapabilmek için en az 1 milyar gibi bir para harcanması gerekiyor ki bu yüzden aç uyuduğumu hatırlıyorum.
İKv yetkilileriyle bire bir görüşmem sonucunda bana Şuan için real parayla oyun parası satılması sz konusu olmadığını söylediler. yani gerçek parayı plus paket ve plus hariç kullanmak istemiyorlar . bence gayet yerinde bir karar. düşünsenize bunun itemleri sağlam çek köşeye daya kafasına silahi al itemini sık kafasına .

- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
Fearles yazdı:Sorun 1-) Mantık değişen maden sistemlerinin topla tut çek kaldırılması , Herkesin el hızına bağlı çekmesi
Çözüm 1-)Maden tıkı gelince 5 sn içinde kapanması.
Sorun 2-)Lonca sisteminin gelceği hakkında yöneticilerden bilgi duymamıza rağmen hiçbir çalışma görülmemesi
Çözüm 2-) En kısa zamanda bilgi verip oyuna oyuncularının kendine karşı bir tepki mekanizması harcaması ve oyunu terkeden cok . Yenilik yok diye . ( Ben)
Sorun 3-) Hergün etkinlik istenmesi
Çözüm 3-) Coğu oyunlarda her gün etkinlik var. Yani gmlerle değil. Otomatikmen olan birşey. Bugün ölüm oyunu varsa yarın su olsun. Öbürgün savas olsu n. Öbürgün teke tek vs ler savası . Zaman kaybıda olmaz. Kendi Kendine gerçekleşir. Nasıl ermeydanı otoysa buda oto olsun.
Sorun 4-) Npclerin konuşması
Çözüm 4-) Npcler konuşsaydı oyuna daha fazla ilgi olurdu. Nedenmi? Çünkü coğu başlamayan arkadşlarımdan böyle bir cevap aldım.
Sorun 5-)Özel efsunların oluşması
Çözüm 5-) Oyuncuların parayla alması ve oyun kpsi yada oyun parasıyla alıncak efsunlar oluşturabilir. Hem kazanç sağlar
Sorun 6-)Oyunda bilinen rekabet oluşması .
Çözüm 6-) Şimdi kim kral dese direk atlarım . Çünkü kanıt yok. Bence görevler olucak. Tek başına yapılcak. Bu görevlerden sıralama sağlanabilcek. Yani EFSUN + ZEKA + ELVERİŞLİLİK suan kralım diyenleri ezebilir.
Sorun 7-) Oyuna bağlılık artması için
Çözüm 7-) Tanıtım kampanyaları hazırlanmalı. Yani adam bişey gördüğünde vaybe bizim oyuna bak hele diyebilmesi lazım. Böle düşünceler kişisel ve yeni başlayanlar için düşünsel bişeylerde akılı geliştirmeli
Sorun
Çözüm
Sizde böle düşünceleriniz varsa ikv momt>Gm>dev bu sıralamadaki kişilerin birbirlerine sağlayabilcek forum konusu olarak değerlendirelim
3. madde olmamış
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
baba parası aşıranlar dizer itemleri biz de tek itemlerle gezeriz sence olur mu böyle bişi ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!