Hala bir acıklama gelmemiş en terasaN
Captainx akşam diğer adresime sınırsız uzaklaştırma verdin forumdan neye verdiN onu bir acıkla bileliM Haklıyız yaranıza bastık deme benım hesapbıma uzaklaştırma vercene YÖNeticiliği bırak bir işe yaradın yok ...
Oyun icinde özellimden yazı yazmayıN direk bölge klana yazın nasıl olsa okuyorlaR. herkez okusun
Doğru ol, dobra söyle
Kelamında selamında öz olsun
Öz olsunda söz olmasın
Özün sözün bir olsun
ayhilall yazdı:Hala bir acıklama gelmemiş en terasaN
Captainx akşam diğer adresime sınırsız uzaklaştırma verdin forumdan neye verdiN onu bir acıkla bileliM Haklıyız yaranıza bastık deme benım hesapbıma uzaklaştırma vercene YÖNeticiliği bırak bir işe yaradın yok ...
Oyun icinde özellimden yazı yazmayıN direk bölge klana yazın nasıl olsa okuyorlaR. herkez okusun
Burdan kesınlıkle ozel bılgılerınızı paylasmayın
Kımın ne oldugu bellı deyıl yarın oburgun daha
farklı bır sekılde karsınıza ne malum bır sorunla cıkmıcakları Hala bır acıklama yok yenı gelenler foruma bakanlar
goremeyebılır ama dun forumda yayınlanan bır bır yazısma fotosunda
desponıa ve adını unuttugum 2 yonetıcının konusmalarını okudum
Bıraz bekleyıp oyalama taktıgındeler konunun bıraz gundemde kalıp unutulmasını beklıyolar
Kendı aralarında senoryolar yazıyolar ıncelemeye alındı bekleyın cewap verılecektır dıye
Somuruluyoruz ozelımızı okuyulor hepımız tehdıd altındayız hem oyun ıcınde hem oyun dısında
Ozel bılgılerınızı dıkkat ederek msn yada skyp ten paylasın
Kımlık yada kredı kart bılgılerınızı kesınlıkle yazmayın bu bılgılerle oyun dısındada zarar gorebılırsınız
Buradakı savundugumuz konu hepımızın guvenlıgı ve ozelımıze yapılan tacızdır
Dıyer sunucularada duyuralım ve konuyu boslamayalım arkadaslar
Bugun arkadasına yapılan yarın sanada yapılacak unutmayalım dava hepımızın davası........
Burada konusulanların cogunu okudum ummadıgım adam bu durum yada olayları yapıyorsa sen sağ ben selamet . Yönetim zaten el bebek gül bebek ne ilgileniyorlar ne acıklama yapılıyor nede adalet var . Bu özel konusmalarımızı makara icin okunuyor yoksa hırsızlık veya canlı bomba ihbarı yok. yönetimin artık duruma bariz bir şekilde el atması gerekmekte .Tabiki burdan söleyeyim kendilerini haklı cıkaracaklarında hiç şüphem yok
Marihuanax yazdı:Burada konusulanların cogunu okudum ummadıgım adam bu durum yada olayları yapıyorsa sen sağ ben selamet . Yönetim zaten el bebek gül bebek ne ilgileniyorlar ne acıklama yapılıyor nede adalet var . Bu özel konusmalarımızı makara icin okunuyor yoksa hırsızlık veya canlı bomba ihbarı yok. yönetimin artık duruma bariz bir şekilde el atması gerekmekte .Tabiki burdan söleyeyim kendilerini haklı cıkaracaklarında hiç şüphem yok
Bız hakkımızı savunursak haksızlar hak arayamazlar
Geregı yapılmalı ceza alması gerekenler almalı benım ozelımı okuyup
gırgır yapamazlar Hepımız burda bır seyler paylasıyoruz vakıt gecırıyoruz
SAYGI cercevesındeyız ve gereken saygıyıda hak edıyoruz
Bunların yaptıgı saygısızlık
Madem bu oyun saygı sevgı dostluk uzerıne kuruldu ılk olarak kendılerı gostersınler bunu
Öncelıkle ıkv toplumuna bır ozur borclular ve bu hatayı duzeltmekle mukellefler
Ceza alması gerekenlerı unutmuyoruz bırılerının canı yanmadan olmaz
Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası olarak konuyu açan ve mağdur konumda bulunan arkadaşımızı sonuna kadar destekliyoruz, yönetici olmak demek oyuncuların özel hayatına tecavüz etmek değildir...
Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası Adına...
Not : Konuyu genel etkileşim e taşıyın arkadaşlar.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !