İMZALAR ...
Re: Kullanıcı imzaları hazırlanır
Banada şöle biR Kingxosman yapaR mısın zeydanxzeydan hareketli oLsun yeteR Şimdiden teşekkürler..!!
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Arkadaşım bende Bluejder büyücü ve İonxlider savaşçı iiçin imza istiyorum hatta aklımda birşey var ben anlatayım yapabilirsen yap biz bilmiyoruz yapmayı 
Şimdi bu ejder asa yukarı doğru duruyor ya ecel getirende yukarı doğur duruyo fakat ben o ecel getiren aşşağı doğru durmasını istiyorum aynadan yansımış gibi ve onunda ejder asanın altına eklenmesini istiyorum yani yukarda ejder assa altta ecel getiren diğer taraftada yukarda ashab altta latif olmasını istiyorum.
sol tarafta ejder-ecel onun sğında büyücümün adı Bluejder yazıcak güzel bir mavi tonla yazsın.Aradan böyle bir şimşek çaksın o şimşekten sonra kırmızıyla ama güzel olsun kötü değil İonxlider yazıcak ondan sonrada ashabla latif olucak.
Böyle yaparsan süper olur çok sevinirim.Eklemek istersen bişeyler bana uyar
Ama böyle hoş olsun baktımı insan saygı duruşuna geçsin sana +10 basacam 
Birde onu bana özel mesajla atarsan çok sevinirim başkaları görmesin
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Şimdi bu ejder asa yukarı doğru duruyor ya ecel getirende yukarı doğur duruyo fakat ben o ecel getiren aşşağı doğru durmasını istiyorum aynadan yansımış gibi ve onunda ejder asanın altına eklenmesini istiyorum yani yukarda ejder assa altta ecel getiren diğer taraftada yukarda ashab altta latif olmasını istiyorum.
sol tarafta ejder-ecel onun sğında büyücümün adı Bluejder yazıcak güzel bir mavi tonla yazsın.Aradan böyle bir şimşek çaksın o şimşekten sonra kırmızıyla ama güzel olsun kötü değil İonxlider yazıcak ondan sonrada ashabla latif olucak.
Böyle yaparsan süper olur çok sevinirim.Eklemek istersen bişeyler bana uyar
Birde onu bana özel mesajla atarsan çok sevinirim başkaları görmesin
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Pek anlamadım ne istediğini ama anladığım kadarını göstereyim beğenmessen daha ayrıntılı ve kısa bir şekilde isteğini yenilersin.bluejder yazdı:Arkadaşım bende Bluejder büyücü ve İonxlider savaşçı iiçin imza istiyorum hatta aklımda birşey var ben anlatayım yapabilirsen yap biz bilmiyoruz yapmayı
Böyle yaparsan süper olur çok sevinirim.Eklemek istersen bişeyler bana uyarAma böyle hoş olsun baktımı insan saygı duruşuna geçsin sana +10 basacam
Birde onu bana özel mesajla atarsan çok sevinirim başkaları görmesinŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Link:http://img155.imageshack.us/img155/6058/exporti.gif
Göster
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Canceazi yazdı:Teşekkürler
panpa imzandaki resim ne resmi
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Ejder asa solda olucak ecelde onun altında fakat sanki exel ejder asanın parçasıymış gibi olacak.Sanalkorkun yazdı:Pek anlamadım ne istediğini ama anladığım kadarını göstereyim beğenmessen daha ayrıntılı ve kısa bir şekilde isteğini yenilersin.
Link:http://img155.imageshack.us/img155/6058/exporti.gif
Bluejderarada şimşek var(yıldırım çarpıyormuş gibi) İonxlider
yazacak bunun sağındada Ahab-ı Kehf olacak onun altında da latif böyle latifin parçasıymış gibi. Yapabilirsen memnun olurum.Yapamassanda yada yapmassan da canın sağolsun okadar uğraşmışsın .
En son bluejder tarafından 21 Kas 2010 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
beyaz şapkalı adamTheanswer3 yazdı:Canceazi yazdı:Teşekkürler
panpa imzandaki resim ne resmi

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Ramsestein
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş banada 1. seçenekdeki gibi yparmısın Realxsimyacı ismi belli olursa sevinirim + bu kadar kişiye bole emek vermen hll olsun ellerine sağlık

PC ' DEN DOLAYI BEN YAPAMIYORM ŞİMDİLİK . SANALKORKUN KARDEŞİM İDARE EDER BOŞ ZAMANLARINDA . HAYIRLISIYLA PAZARTESİ GÜNÜ PC ' Yİ ALCAM BU DANDİK PC PHTSHP KALDIRMIYOR 
Şöyle forslu birşey olsunda