adam yaaaa adam biliyorr yaaaabwingrove yazdı:CENT BİRİNİ ZİHİNLEDİĞİ ZAMAN HİDDET LER 0 LANIR İLK VURANIN TEKRAR VURMASI GEREKİR EĞER EN SON ZİHİNDEN SONRA TEKRAR VURMADIYSAN NORMAL Bİ DURUM :!: :!:
Centurion hk.
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Centurion hk.

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
hiç kimse zihinli olmadığından ve ölü olmadığından böyle bundan dolayı oldğunun sanmıyorum. ama zehirden dolayı düşmemiş olabilir eğer zehirin öyle bi etkisi varsa çünkü zehire dikkat etmedim bilmediğim için var mı yok mu diye.bwingrove yazdı:CENT BİRİNİ ZİHİNLEDİĞİ ZAMAN HİDDET LER 0 LANIR İLK VURANIN TEKRAR VURMASI GEREKİR EĞER EN SON ZİHİNDEN SONRA TEKRAR VURMADIYSAN NORMAL Bİ DURUM :!: :!:
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
maynaq yazdı:hiç kimse zihinli olmadığından ve ölü olmadığından böyle bundan dolayı oldğunun sanmıyorum. ama zehirden dolayı düşmemiş olabilir eğer zehirin öyle bi etkisi varsa çünkü zehire dikkat etmedim bilmediğim için var mı yok mu diye.bwingrove yazdı:CENT BİRİNİ ZİHİNLEDİĞİ ZAMAN HİDDET LER 0 LANIR İLK VURANIN TEKRAR VURMASI GEREKİR EĞER EN SON ZİHİNDEN SONRA TEKRAR VURMADIYSAN NORMAL Bİ DURUM :!: :!:
ANLAMAKTAN ZORLUK MU ÇEKİYOSUN :?: :?:
ZİHİNLİYSE DEMİYORUM SON ZİHİNLEDİĞİ VE HİDDETİ 0 LADIĞI ZAMAN İLK VURANI TEKRAR VURMASI LAZIM NE ZEHRİ KAFANIZ MI GÜZEL :!: :!:
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
Kardeşim zehir olayını bilmiyorum ama büyük ihtimalle oyun hatası olabilir.Bence bu konuya bir yöneticinin el atması lazım...
Bin kişinin bir kişiyi öldürmesi trajedi Bir kişinin bin kişiyi öldürmesi stratejidir.
Ne itemler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm dışında item yok...
Ne itemler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm dışında item yok...
- Seyitkara
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Sıkıntı Yok
Kesinlikle eminim.maynaq yazdı:emin misiniz gerçekten bunla mı alakalı ?Seyitkara yazdı:Oyuncuların birinde zehîr kalmışsa poşet düşmez.
İyi Forumlar
Emeğe her zaman saygı duyarım
SeyitKara

SeyitKara