KAOS(hikaye)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ixgrixgandalfxll
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

KAOS(hikaye)

Mesaj gönderen Ixgrixgandalfxll »

İlk başta kaos vardı.Sonra ortam toparlanmaya başladığında ilerledikçe işler düzelmeye başlamıştı,fakat yinede bu yeryüzündeki yaratıklar sebebinde İstanbul zor durumdaydı.Daha sonra Arz ve Lodos bir takım gibi birbirlerine düşmandılar.Lodos kalesine baktığımda üstten lodos bayrağı dalgalanıyordu etrafta zırhlı adamlar görmüştüm,merak edip dedeme sorduğumda bu savaştan bir birine zıt gidenlerdi cevabını verdi bana. günler geçdikçe insanlar bu hidrolik maddesinden etkilendiler bu hayata inanmamaya başlamışlardı.Jandarmalar ise mısır çarşısındaki bir bir hapis açıp kafayı üşüten insanları oraya kilitlediler,fakat ne kadar hata yaptıklarını bilmiyolardı.Migratta ise bu felaketten etkilen Romalı askerlerde bundan etkilenip yeraltına sığındılar.halkın bundan haberi yoktu.bu felaketten sonra 10 yıl sonra mısır çarşısındaki o kepengi kaldırıp kahraman askerlerimi merak içerisinde içerdi girdiklerinde ise delilerle karşılaşmıştılar.Ve durumun kötüye gittiklerini anlamıştılar.Eğer bana kimsin diyorsan Agah Efendinin yanındaki çocuğum,ve babam hidra tarafından öldürülmüştü ve o zamandan beri dedemle kalıyordum şimdi ise 35 yaşındayım ve sokaklar pırıl pırıl insanlar sokaklara dökülmüşlerdi.
Ixgrixgandalfxll-GRİİGANDALF-Orçunyz
Kullanıcı avatarı
treyky
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: KAOS(hikaye)

Mesaj gönderen treyky »

[Güzel olmuşta hemen konuya girmişsin orası bozmuş :D

IIRüyamII

“Genel Sohbet” sayfasına dön