SeriKatil yazdı:Vanndervart bu loncaya giricektir mutlaka arkadaş loncalar arası çalışıyor :):)
dOĞRUYSA Loncaya yazıK Olucak İhabarcı bu zaten ondan ona CİA Ajanı gibi
Seni Rezil Etmek Gururuna dokundu galiba yada Çoğu Loncalarda tanıdıklarımın olması seni germişte olabilir.Hangi Loncaya girip girmicemi 1 kişi dışında kimseyi ilgilendirmez sende dahil
handryes yazdı:Vanderime Laf atanın Annesinin Aklına Talip Olup Bacısını GaVur Parasıyla dolara satarım Ardından Annesinide %18 Kdv Hariç Gümrükten Geçirerek Yurt Dışına İthal Ederim Artık Tüm Avrupa Mcuk Mcuk
pusula yazdı:Loncaya Katılmak İstiyorum .. Güvenilirliğimin ne derece olduğunu beni tanıyan Herkes Bilir . Kimseye zararım dokunmamıştır. SaygıLarımLa.
Lonca AlımLarımız Devam etmektedir. Loncamıza Katılmak istyen burdan yanıtlasın veya Kuzeyxsanalcıya Pm atın Bunun Kuzeyxkasırga kızlkurt beyazkurt rüzgar bunlar hepsi yanı kişi Loncamızdan deildir.esnti Loncamızdan deildir. Loncamıza Alınan Kişi Kendisini kantılamış ve güvenilir olması şartındadır..
İyi ForumLar
Böyle Başladık Böyle Gideriz Önümüze Geçen Kralı Deil Alayına Gideriz..
~~_~~~Kuz€yxT€aM~~_~~
KuZeYxSaNaLcı SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Saolun ArkLar Pusula bana pm at KuzeyxSanalcı ok senle detaylı bir konuşalım Herkes için Tşk ederim saolun Hakımızda Böyle Yorum düşününce gerçekten Mutlu oluyoruz İyi forumLAR..
Kuzeyxsanalcı
KuZeYxSaNaLcı SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!