ChuckBartowsKi yazdı:Elano yazdı:Katildometos kimin ne olduğunu herkez okudu yeter artık kapa çeneni defol bnm geçmişimi biliyormuşun onun bunun hatrına susuyorum diede artislik yapıyorsun çok merak ettim neyi bildiğini bir kez daha söylüyorum ne biliorsan yazda bizde öğrenelim kurgu dünyasında yaşamyı bırak.Ailene de söle sana çok fazla çizgi film izletmesin terbiyen bozuluyor. Sana düşen zırhda büyü eksikdi klandan büyü aranıyor denildi ve sende her değersiz insan gibi mecburiyetten Cüneyt gil tarafından çağrıldın ve it şansı zırh düştü ama yeter artık gerçekten sıktın fdazla çizgi film izleme uza.
Sanada Cevap Vereyim
Benim Grubum Var Zaten Girmek İstesem Hergün Girerim Özelime Junon Junon Diye Mesaj Atan Benmiyim ? Cüneyt Dediğin Eğer Beşirispor İse Ben Hatırlamıyorum O Dediğin Durumu Ki Sorabilirsin OnaNeyse Muhattabım Olmadığın Halde Zorluyosun Devam Et
Havlar Havlar Susarsınız
Seviyeni Gösterdi Dostların ( Darkniqht Fianna )
N
Hahahaha Sıpa x) sana kırbaç vurmamışlar sanırım x) Hala daha konusuyorsun ya kimin seviyesi nerede belli yüzsüz adam surata herkes tükürdü hala daha yarabbi şükür diyorsun . Adın Sıpa bundan sonra .