Elano alınmıştır h. olsun

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Elano alınmıştır h. olsun

Mesaj gönderen FiaNNa »

ChuckBartowsKi yazdı:
Elano yazdı:Katildometos kimin ne olduğunu herkez okudu yeter artık kapa çeneni defol bnm geçmişimi biliyormuşun onun bunun hatrına susuyorum diede artislik yapıyorsun çok merak ettim neyi bildiğini bir kez daha söylüyorum ne biliorsan yazda bizde öğrenelim kurgu dünyasında yaşamyı bırak.Ailene de söle sana çok fazla çizgi film izletmesin terbiyen bozuluyor. Sana düşen zırhda büyü eksikdi klandan büyü aranıyor denildi ve sende her değersiz insan gibi mecburiyetten Cüneyt gil tarafından çağrıldın ve it şansı zırh düştü ama yeter artık gerçekten sıktın fdazla çizgi film izleme uza.

Sanada Cevap Vereyim

Benim Grubum Var Zaten Girmek İstesem Hergün Girerim Özelime Junon Junon Diye Mesaj Atan Benmiyim ? Cüneyt Dediğin Eğer Beşirispor İse Ben Hatırlamıyorum O Dediğin Durumu Ki Sorabilirsin Ona ;) Neyse Muhattabım Olmadığın Halde Zorluyosun Devam Et ;) Havlar Havlar Susarsınız ;) Seviyeni Gösterdi Dostların ( Darkniqht Fianna ) ;)

N

Hahahaha Sıpa x) sana kırbaç vurmamışlar sanırım x) Hala daha konusuyorsun ya kimin seviyesi nerede belli yüzsüz adam surata herkes tükürdü hala daha yarabbi şükür diyorsun . Adın Sıpa bundan sonra .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Elano
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Elano »

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR/HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR/LAKİN;/BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE/ BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM'MI DİYE

^^HZ.MEVLANA^^

bak tuna bu laf tam senin söylenmiş...
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı

*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

ben elano ve leewoht ile dost değilim oyunda gördüğm var ama düşmanda değilim ben her zaman bana göre pisiklerin karşısında zor durumda olanlrın yanında olmaya çalışmışımdır sen kimsinde charı çalınan birine bunları diorsun bn elementlerin tavan yaptığı zamanlar element charlarımız soyuldu + max itemlerde vardı içlerinde şu an çok zengin oalbilirdik ama değiliz burda yücelen balyoz nötron ardenneler balyoz çalındı charımın nicki bu bu derim ben bu gösterişmi olur. olmaz tabi çünk ne çalındığını söyle ki arkadaşların ve çevrendekiler satın almasın veya başka şeyler satmasın sen buna gösteriş diyorsan eğer oyunda çok bulun sana gösteriş ne demekmiş itemsiz chrla snn charını vs de kesip gösteriyim gösterişi o zmn belki akıllanırsın

“Genel Sohbet” sayfasına dön