Oyunda Donma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kruis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyunda Donma

Mesaj gönderen Kruis »

Arkadaşlar bölgelerden geçerken veya banka önünde e.ö de kalabalık olduğunda gecerken yada kalabalık bir insan topluluğu olduğunda hemen donmalara başlıyor özellikle görsel efektler birden bastırınca olduğunu düşünüyorum ekran kartımmı yetersiz acaba hangisini veya hangilerini yükseltirsem sorun ortadan kalkar kalkarmı ? yoksa sunucudan kaynaklı bir problemmi ? ram 1 gb işlemci DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) ekran kartım Asus EN7300GE TOP
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunda Donma

Mesaj gönderen leviathan »

Kruis yazdı:Arkadaşlar bölgelerden geçerken veya banka önünde e.ö de kalabalık olduğunda gecerken yada kalabalık bir insan topluluğu olduğunda hemen donmalara başlıyor özellikle görsel efektler birden bastırınca olduğunu düşünüyorum ekran kartımmı yetersiz acaba hangisini veya hangilerini yükseltirsem sorun ortadan kalkar kalkarmı ? yoksa sunucudan kaynaklı bir problemmi ? ram 1 gb işlemci DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) ekran kartım Asus EN7300GE TOP
ekran kartından sanırım..bi de bu ekran kartı paylaşımlı dır diye düşünüyorum yani daha da düşüyor kalitesi.bi ram daha işini görebilir yetmezse ekran kartını güncelle ya da yeni daha yükseğini alacaksın.
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön