Köşkte kapışma x)
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Köşkte kapışma x)
Evet beyler köşkte birine sinirlendiğinizde en fazla kaç adam toplayıp birine daldınız..x) 
Re: Köşkte kapışma x)
50 kişi flan üstüne gitmiştir arzlar tarafından sanırım en nefret edilen kişi Örgülüxilkann karizmasını satıo 0 karizma ile gelio arzların arasına girio alt f4 çocuğuydu hala böylemi bilemiyorum 
:mrgreen: :mrgreen:DaRKNiqHT yazdı:50 kişi flan üstüne gitmiştir arzlar tarafından sanırım en nefret edilen kişi Örgülüxilkann karizmasını satıo 0 karizma ile gelio arzların arasına girio alt f4 çocuğuydu hala böylemi bilemiyorum
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi

Açıkçası bana adam toplama olayı biraz saçma geliyor . O kadar çok kafaya taktıysan vs'ye davet edersin , ya elini öpersin yada öptürürsün . Zaten bana sorarsan insanlar küçük olayları büyüttükleri için kavga çıkıyor çoğunlukla .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

+1Fianxaspendos yazdı:Açıkçası bana adam toplama olayı biraz saçma geliyor . O kadar çok kafaya taktıysan vs'ye davet edersin , ya elini öpersin yada öptürürsün . Zaten bana sorarsan insanlar küçük olayları büyüttükleri için kavga çıkıyor çoğunlukla .
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
o yazdığım şeyde ben adam toplamadım ilkanı gören toplandı gören toplandı derken çok kalabalık oluo 
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları