Yeni mi kuruldu?
Emin misin Oğuz ?
Ben bu oyunu 3.5 yıldır oynuoyorum Meran da en fazla 4 yıllık yeni derken ?
GÜLÜMSE
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GÜLÜMSE
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Mrblar;
Hepinize' Tşk' Ederim Arkadaşlar,
HoşBulduk..
Hepinize' Tşk' Ederim Arkadaşlar,
HoşBulduk..
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
OoOWARNINGOoO yazdı:Şerruhdan uzak dur allaha yakın dur
Benım Cafe' me Gelip Giden, Benimle Aynı Sofraya Oturan biri,
Barışıda Beraberimde Getirdim, Ben derim Ki Öncelikle Ön Yargılarından Kurtul..
Tanımadığın İnsanlar Hakkında Belli Belirsiz Yorumlar Yapma Gerek Yok
Yanlışta Anlama Beni, seninle bir Sorunum Yok Olmazda..
Arda ilk sunucu eminönü değil miYesilbuyuxqanq yazdı:Yeni mi kuruldu?
Emin misin Oğuz ?
Ben bu oyunu 3.5 yıldır oynuoyorum Meran da en fazla 4 yıllık yeni derken ?
nightboy yazdı:Arda ilk sunucu eminönü değil miYesilbuyuxqanq yazdı:Yeni mi kuruldu?
Emin misin Oğuz ?
Ben bu oyunu 3.5 yıldır oynuoyorum Meran da en fazla 4 yıllık yeni derken ?ona göre meran evet yeni kuruldu
İlk Değil Ama ilk Sunuculardan biri, Meran' la Arasından 1.5 Sene flan Olmalı Yanılmıyosam.
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
baba bana bissiklet gerisini boşkoy 
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Bende eminönün'den gelmeyim ve aynı durum bana karşı da yapılıyor ... Yok geri dön yok sen kimsin zırh düşürmüş artistlik yapıyor vs. vs. ipleme kimseyi oyununa bak ...Zaten söyleyenlerin bi alayı çocuk hepsini toplasan bi tane adam etmez .. Ne yaparsın meran çocuklarla dolmuş ama en rahat giriş yapılan sunucu 
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
G0kTurk yazdı:Bende eminönün'den gelmeyim ve aynı durum bana karşı da yapılıyor ... Yok geri dön yok sen kimsin zırh düşürmüş artistlik yapıyor vs. vs. ipleme kimseyi oyununa bak ...Zaten söyleyenlerin bi alayı çocuk hepsini toplasan bi tane adam etmez .. Ne yaparsın meran çocuklarla dolmuş ama en rahat giriş yapılan sunucu
Yapıcak Pek Bişi Yok, Arada İyi Olanlar Keşf Edip, Kafama Göre Takılırım.. Bir Süre İdare edicez çoluk çocugu..
-
- Kadim Hidra Avcısı
Her ne kadar oyunu bıraktıysamda bu gece foruma giresim geldi içimden iyikide girmişim.
Bu kadar Meran'ı kötüleyipte hala oynuosanız Meran da buda ilgi çekmek amacından başka bişey olamaz.Başka bi sunucudan gelipte Meran'da oynamaya karar verdiyseniz Meran'ın kişilerinede laf edemezsiniz.Meran'dan bu kadr rahatsız olduysanız defolun gidin başka sunucuya biz bize yeteriz ..Ha Meran'ın bu halini kabulleniosanız forum da yok öle yok böle demiceksiniz.
Bu kadar Meran'ı kötüleyipte hala oynuosanız Meran da buda ilgi çekmek amacından başka bişey olamaz.Başka bi sunucudan gelipte Meran'da oynamaya karar verdiyseniz Meran'ın kişilerinede laf edemezsiniz.Meran'dan bu kadr rahatsız olduysanız defolun gidin başka sunucuya biz bize yeteriz ..Ha Meran'ın bu halini kabulleniosanız forum da yok öle yok böle demiceksiniz.
Gayet açık olan mesajı anlamışsınızdır sanırım!..Vandervaart yazdı:Her ne kadar oyunu bıraktıysamda bu gece foruma giresim geldi içimden iyikide girmişim.
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?