Sunucuda Beğendiğiniz Sağlam Şifacılar ?
Re: Sunucuda Beğendiğiniz Sağlam Şifacılar ?
ya sonuçta savaşta şurda burda görüpte değerlendirebilirsin ama oradakilerin çoğu kendi arkadaşlarını yazmış o açıdan dedim
konunun başlığı beğendiğiniz şifacılar olabilirdi ama sağlam denilince onu burda değerlendirmek adaletsiz oluyor 
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bu konuda XxxAPACHİxxx üstüne tanımam diyebilirim. Gerek vs de gerek bölgelerde gerekse savaşta nerde ne yapacağını çok iyi bilen bir şifacıdır. Kulakları çınlasın 
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
hıaaaa hıaaaaaaaa hıaaaaaaaaaaaRapid yazdı:ccc clistons reyiz ccc bize her yer trabzon ccc

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- Tayfaxyigitmert
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bilmesek yiyeceksin kim basmış kritiksiz 8bn sen basıyorsun??Hestia yazdı:+ şifa basma konusunada kritikle 14bin şifalıyorum kritiksiz 8bin civarı

- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Şifacı o gruptakilere can basan mı? :?
UNJUST - TANIMSIZ
UNJUST - TANIMSIZ
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Rapismylifee gerek savaşlarda gerek bölgelerde 1 numara
- pasaxturab
- Sahaf Yardımcısı
[quote="KoNSuLTaSYoN"]
hahahah Helal olsun gencler iyi güzel hoş masallah herkes yorumunu yapıstırmış
bence bu sorunun cevabını sifalar versin cünkü savascılar sifadan anlasa hic bir sifacı veya savascı ölmez
ayrıca satasmak gibi olmasın o kritikle 14 bın cakan arkadas hayırdır gme canmı bastın veya üstünde bizim bilmedigimiz itemlermi var
Sifacı konusuna dönelim bizim sunucuda sifadan bol olan yok ama sifacı item dizme ile olmuyor iş playerda bitiyor bunu becerenler paşaxhospıtal paşaxfatih hayaletxsıhhıye bence en kral sifalardan ( dazlakxbacardı ve delse) simdi diyceksinizki neden digerleri yok sifacı karakteriyle bütünlesmeli oynadıgında zevk almalı ben full dizili büyücü verseler sifamla degismem veya savascı sifacı farklı bir özelik farklı bir boyut coğu sifacı arkadas kasarken sıkılmıstın ama ben 3 sifa kastım 6 savascı 3 büyü kastım emin olunki sifanın yanında alayı fıss 
EYw kardesm Eksık olma dediğin gibi herşey itemde bitmiyor PlayerLık daha önemLi Bunu BecerenLeride Yazmışsın Bidaha Yazmama Gerek Yok .. Tekrar Dediğin Gibi Şifacı Karakteriyle bütünLesmeLı
EYw kardesm Eksık olma dediğin gibi herşey itemde bitmiyor PlayerLık daha önemLi Bunu BecerenLeride Yazmışsın Bidaha Yazmama Gerek Yok .. Tekrar Dediğin Gibi Şifacı Karakteriyle bütünLesmeLı
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
-
- İskele Babası
KRİTİKLE 20BİN KİRİKSİZ 9 BİN İKSİR İÇTİĞİMDE 25 BİN KİRİKLE