Selamun Aleyküm.. Admin Abilerim Size Şunu Demek İstiyorum..: Ben Kocaeli/İzmit/ 42 evlerde oturuyorum..
Bugün Çıktım 20 TL'yle Plus Paket Almaya, İlk Real'e Gittim.. Darty'ye Baktım Kalmamış. Real'in Alışveriş Merkezine Baktım Kalmamış Sonra Carrefour SA 'ya Gittim.. Oradaki TEKNOSA'ya Sordum Ordada Kalmamış Son Olarak ta Carrefour Alışveriş Merkezine Baktım Ordada Yok Nafile..
Ya Admin Abilerim Lütfen Yeni PLUS Kutuları Gelsin Noolur Ya :| Hadi Bitti Bu Kampanya Desek İkv'nin Ana Sitesinde Hala Yayınlanıyor.. Lütfen Ama Lütfen Kocaeli/İzmit 'teki İKV Plus Kutu Satış Noktalarına Yeni PLUS Kutular Gönderin , Lütfen.. Şimdiden Teşekkürler. İnşallah Gönderirseniz Mutlu Olucam. Ve Cevab' da Olursa Sevinirim .
Adminler İçeri Lütfen..
Adminler İçeri Lütfen..
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !
Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Adminler İçeri Lütfen..
D&R varsa bide oraya git yada internetten sipariş et .
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
admin yok burda
gm var
gm var
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000313989
Kargo dahil 18.70 TL
Veya D&R varsa bulunduğunuz yerde oradan 15 TL ye alabilirsiniz.
Kargo dahil 18.70 TL
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
D&R Ne ?
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !

D&R bir mağaza ismi.fenerli41 yazdı:D&R Ne ?
Ayrıca internet üzerinden alım var. Gayet tabi herkes bulamıyor. Bu internet alım da bunun için.
Verdiğin Linke Baktım 3 AYLIK PLUS PAKETMİ YOKSA NORMAL DERİNDEKİ SIR MI ?TURKIYEIMPARATOR yazdı:http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000313989
Kargo dahil 18.70 TL
VE DE D&R KOCAELİ / İZMİT te Varmı Bilmiorum .. Ve De Burada Varsa Kaç Güne Gelir Başka Bir Şehirde İse Kaç Güne Gelir ?

ee cevap yokmu ya bunu baska biride cevaplayabilir ?

YA Lütfenn CEVAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 

İKV Derindeki Sır Özel Sürüm Paketini D&R' ın sitesinden sipariş edebilirsiniz. Siparişin kaç gün içerisinde size ulaşağı konusunda biz değil D&R müşteri temsilcileri size yardımcı olabilir. İyi Forumlar.
TWTY
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları