Şikayet Sisteminde Ufak Sorun.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Antikaxkiller
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Şikayet Sisteminde Ufak Sorun.

Mesaj gönderen Antikaxkiller »

Merhaba Arkadaşlar. Oyun İçinde Şikayet Sisteminden Memnunuz. Fakat Küfür Eden Kişi Küfür edip oyundan Cıkınca Şikayet Edilmiyor. Foto Alıyoruz kabul edilmiyor.GM Lerden Bu Durumu Ortadan Kaldırmalarını (Küfür Eden Kişinin Oyundan Cıkarsa Bile Şikayet Edilebilmesini İstiyoruz. İyi Forumlar ...
SaGoPa KaJMeRR

Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla

Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.

14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Re: Şikayet Sisteminde Ufak Sorun.

Mesaj gönderen bilinmez »

Evet çok saçma adam küfür edip çıkıyor ss alıyoruz diyoruz etti çıktı diyor burda çıktığının kanıtı yok lütfen gene gönderiniz diyor burası buna bakmaz diyor xS
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen olkin »

Anında müdahale şart. :)
Kullanıcı avatarı
Antikaxkiller
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ARKadaşlar Lütfen Yorum yerine Destek Olalım ...
SaGoPa KaJMeRR

Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.

Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Merhabalar,

Oyuncunun ceza almamak için kullandığı bu yöntem bir açık değildir. İKV Destek Forumu aracılığıyla göndermiş olduğunuz her bildirim incelenmektedir. İzlemeniz gereken yolu bir kez daha dile getirelim.

Öncelikle http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine gidiniz. Bildirim tipini "oyunucu hata kullanım" seçerek ilgili alanları doldurunuz, almış olduğunuz ekran görüntüsünü upload ederek açıklamayla birlikte formu gönderiniz.

İyi Forumlar.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

TWTY yazdı:Merhabalar,

Oyuncunun ceza almamak için kullandığı bu yöntem bir açık değildir. İKV Destek Forumu aracılığıyla göndermiş olduğunuz her bildirim incelenmektedir. İzlemeniz gereken yolu bir kez daha dile getirelim.

Öncelikle http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine gidiniz. Bildirim tipini "oyunucu hata kullanım" seçerek ilgili alanları doldurunuz, almış olduğunuz ekran görüntüsünü upload ederek açıklamayla birlikte formu gönderiniz.

İyi Forumlar.

TWTY
Hayır fotoğrafı yolluyoruz diyorlar ki şikayet ettiğiniz kişinin oyundan çıktığını bize kanıtlayın...
Aksi takdirde şikayetiniz geçersizdir...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

Şikayet edlecek kişi oyunda değil ise zaten "şikayet et" seçeneğini tıkladığınızda mesaj penceresinde sarı rekli sistem yazısı bize "oyuncunun oyunda olmadığını" belirtir. O yazıyı da ekranda görecek şekilde mesaj penceresini büyütün. O şekilde ekran görüntüsü alın ve üzerinde oynama yapmadan orjinal ismiyle fotoğrafı upload edin. Bu kadar.

Ben kimi bu şekide şikayet ettiysem hemen ceza aldığına dair geri bildirim aldım. Bilginize..
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

TWTY yazdı:Merhabalar,

İyi Forumlar.

TWTY
İKV Destek bu tür konular ile ilgilenmektedir.Geçenelrde buna benzer bir oaly başıma geldi ve foto alıp İKV Destek e yolladım.1 Gün sonra mail geldi ve şikayet ettiğiniz karakter sınırsız OYUNDAN UZAKLAŞTIRILMIŞTIR.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Antikaxkiller
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arkadaşlar Ben Size Burda Bu Konuya Destek Olmanızı İstiyorum. Sayın GM Ler Fotoğrafları Geçersiz Sayıyorsunuz. FAKAT Küfür eden kişi oyundan Cıktıgı andan itibaren Şikayet edilmiyor ....... Sorun Bu.....Bu Sorunu Düzeltmenizi İstiyorum Sizden.....
SaGoPa KaJMeRR

Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

çoğu arkadaşım konu hakkında " doğru " bilgi vermiş ancak yinelemek isterim...

Şikayet etmek istediğiniz oyuncu siz şikayet edemeden oyundan çıktı. Kişiyi arkadaşlara eklemeye çalışınız. Konuşma penceresinde " arkadaşlara eklemek istediğiniz kişi oyunda değildir " yazan sarı renkli uyarısı alacaksınız. Küfür ve bu uyarı yazısını kapsayacak ekran görüntüsünü "
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini " oyuncu hata kullanım " olarak belirleyip İKV Desteğe gönderirseniz şikeyetleriniz değerlendirilecektir. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön