ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
abicm ne dion ya oyunda birbirine selam bile vermio artık team üyeleri herkesi çıkartıp taze bir grup daha kuralım dioz onada cevap yok
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
sadece yönetimin blunduğu bir toplantı düzenleyerek sorunlarımızı halledelim konuşalım 
Czatt kimdir nedir bu gün oyundayız 2 kere kestik biriyl sora buda beni 2 kere kesti sora tartıştık ben vs dende hiç anlamam tabi bu bana baya bi artistlik yaptı bende bri kaç örnek verdim bana ve abime artislk yapanların sonunu söyledim ve o kişilere git konuş o konuyu dedim ayağını denk alıp almama o zaman kararını verirsin anlamında işte bu dinlemedi iyice sölediğim şelere gülmeye başladı abi bu herifi oyunda halledelim aynen Adanalısocrerer ve Örgülüxalemci yide 
ya neden herkese Carismatixlyder inselamı var deyince gülüp geçioolar zavallılar bilmiolar ki Soğukkız charında kimleri nasıl kestiğini adada ben maden toplarken bana artistlik yapıolar zavallılar
Masscre die bir savaşçı sora Therockula die bir büyücü adada beni çokkk sinirlendirdi Carismatixlyder diorum gülüyorlar teki Korkusuzsheytan mış ben harponda onu çok kovaladım dieride kork benden falan dio bana artistlik abidesi bunlar gerçekten dayak istiolar
muhtemelen yapıcak oolduğumuz toplantıya abim katılamıycak telefondan an ve an kendisine bildirecem ne konuştuğumuzu ve onun ne dediğinide ben yazıcam 4-5 kişilik biyönetci grubu ile yaklaşık yarım saatlik bir toplantı yapılcak muhtemelen yöneticilerimiz şunlardır.
Kurucu:Carismatixlyder
Yöneticiler:Harponxlider---Tayfaxcemal---Monsterdarker---Müdür
olmak üzere 5 kişiydi 4 kişi toplantıda bulunacaktır abimde telefondan galiba sadece yönetimin katılacağı toplantı saatini forumdan belirleyip kişiler ile anlaşıp oyunda belli bir yerde toplanılacaktır
iyi forumlar/oyunlar
Kurucu:Carismatixlyder
Yöneticiler:Harponxlider---Tayfaxcemal---Monsterdarker---Müdür
olmak üzere 5 kişiydi 4 kişi toplantıda bulunacaktır abimde telefondan galiba sadece yönetimin katılacağı toplantı saatini forumdan belirleyip kişiler ile anlaşıp oyunda belli bir yerde toplanılacaktır
iyi forumlar/oyunlar
bundan böyle Therockula bnm en büyük düşmanımdır bana yapılmayacak yamuklar yaptı benle dost olan onu unutsun diyorum 
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Yusufum içini boşaltmışın bu ne 
Flooda bak hele
Dediklerin adamlara Monsterdarker Rasheed in selamı var de sussunlar

Flooda bak hele
Dediklerin adamlara Monsterdarker Rasheed in selamı var de sussunlar