Öncelikle şunu söyleyeyim. Ben bu konuyu açar açmaz . Yorumları dolduracaksınız baska oyunlarda da var böyle şeyler diye. Fakat karakterlerimizin güvenligi icin en iyi sistem bu. İster 1 oyunda olsun ister tüm oyunlarda olsun bu sistem, güvenliği açısından oldukça tutuluyor.
Oyuna kaydolurken Gizli Soru sorulmalı ve Gizli soru olmadan şifre değiştirilmemeli. (Sadece Sobee Şirketinin Sağlayıcılıgını yaptıgı oyunlarda gizli sorusuz şifre değiştiriliyor.)
Diyeilm ben şifremi değiştirmek istiyorum. Oyun sistemine kullanıcı adım ve şifrem ile giriş yapacam.Şifremi değiştir linkine tıkladığımda ilk olarak bana Gizli soruyu soracak. Eğer gizli soruyu doğru girmişsem. Eski Şifremi ve Yeni Şifre 'mi isteyecek.Böylelikle şifremi değiştirebilecem.Bu konuda bir sorun yok, çünkü karakter çalınmalarıyla bir ilgisi yok.
Gelelim asıl konuya.
Şifremi unuttum linkine tıkladığımızda bizden hem gizli yanıtımızı hem kullanıcı adımızı hem de e-posta adresimizi isteyecek. Bu üçünü vermemiz durumunda bize yeni bir şifre oluşturma hakkı tanıyacak.Bu yöntemle karakter çalınmalarında en azından hesabımızı kurtarabilecez. Karakterimizi soyuk da olsa kurtarmak için bir önerim daha var.
Karakterler silindiğinde 7 gün boyunca hesapta bekleme konumunda beklesin 7gün içinde silmeyi iptal et butonuna basmassak silinsin. Yani karakterimize giren hırsız karakteri sildiginde hemen silinmesin. Esas karakterin sahibi 7gün içinde hesaba girip silmeyi iptal ederse karakterimiz silinmesin..
Ben desteğe yolladım .Eklemek istediginiz birşey varsa Paylaşın Lütfen..
Karakter Güvenliği İçin Önerim. Desteklerinizi Bekliyorum
Re: Karakter Güvenliği İçin Önerim. Desteklerinizi Bekliyorum
Hmm.. İlqinc. :idea:
Özellikle 7 Gün İçerisinde Silinme Olayı Çok Güzel

Özellikle 7 Gün İçerisinde Silinme Olayı Çok Güzel

- Seyitkara
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Sıkıntı Yok
Kesinlikle katılıyorum ama sadece gizli soru sorma kısmına bir çok online oyun bu altyapıyı kullanıyor.
Konuyu destekliyorum
SeyitKara
Konuyu destekliyorum
SeyitKara
Emeğe her zaman saygı duyarım
SeyitKara

SeyitKara

konuyu destekliyorum çok güzel bir noktaya değinmişsin
- mustafauzun
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
1876 büyü şifalı çarı çalınmış biri olarak destekliorum...
Drmustafauzun(Büyü şifa 1876) Uzunx Uzuns Mustafauzun

En azından sadece karakterin silinmesi durumunda 7gün sonunda silinmesi kabul olsa bu büyük bir adım olur. GünceL..

Destekliyorum...
Güzel fikir destekliyorum
Güncel...
Güncel...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana