Karagun, Karadunya, Voıjef, Meranxbaşbuğu liderliğinde Kara loncası acılıyorrrrrr..
üyelerimizden istediğimiz sadce tek şey var oyun ahlakı yapısını bozucak hal ve hareketlerde bulunmamaları lonca birliğinden kafalarına göre ayrılamacklardır. kural ihlali yapan üyeler oyunda adı çıkarılakcaktır. yaklasık 20 kişilik bir grubuz 50 kişi olunursa lonca acılısa sunulcktır ilgilenenler çarlara vya buraya yazablir. iyi oyunlar
lonca
- galatamunker
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: lonca
eminönünde lonca arıyorum yaşım 26 istanbulda oturuyorum tabi kabul ederseniz loncanıza katılmak istiyorum oyundada sağlam kişiyim...
Karakter: Ixbykingxl Warbos
oyunda pm bekliyorum sizlerden
oyunda pm bekliyorum sizlerden
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kendinizle ters düşmeyinuskudar yazdı:Karagun, Karadunya, Voıjef, Meranxbaşbuğu liderliğinde Kara loncası acılıyorrrrrr..
üyelerimizden istediğimiz sadce tek şey var oyun ahlakı yapısını bozucak hal ve hareketlerde bulunmamaları lonca birliğinden kafalarına göre ayrılamacklardır. kural ihlali yapan üyeler oyunda adı çıkarılakcaktır. yaklasık 20 kişilik bir grubuz 50 kişi olunursa lonca acılısa sunulcktır ilgilenenler çarlara vya buraya yazablir. iyi oyunlar

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Senin Lonca Melankolia deilmi
Senin Lonca Melankolia deilmi
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Sunucumuza hayırlı olsun..
serkannnn yazdı:Kendinizle ters düşmeyinuskudar yazdı:Karagun, Karadunya, Voıjef, Meranxbaşbuğu liderliğinde Kara loncası acılıyorrrrrr..
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.