Bizlerinde temennisi bu, teşekkürler.messi58 yazdı:Zamanxstattue yazdı:Getto yazdı:Merana Hayırlı Olması Dieğiyle ...
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Arz klanının gelişmekte olan düzeyli loncalarından biri... Şu ana kadar hırsızlık veya bölgeden küfür gibi bir olumsuz davranıs görmedim Sonx oyuncularından , umarım bu düzeyde ve seviyede devam edersiniz... Her ne kadar sevmesenizde beni , bu bir oyun ve rekabet olunca güzel . Sizinle rekabet etmekte benim için bir zevk... İyi forumlar

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
Düşüncelerınız için teşekkür ederiz.McErdem yazdı:Arz klanının gelişmekte olan düzeyli loncalarından biri... Şu ana kadar hırsızlık veya bölgeden küfür gibi bir olumsuz davranıs görmedim Sonx oyuncularından , umarım bu düzeyde ve seviyede devam edersiniz... Her ne kadar sevmesenizde beni , bu bir oyun ve rekabet olunca güzel . Sizinle rekabet etmekte benim için bir zevk... İyi forumlar

- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
estağfurullah kardeş snei sevmemek ne demek unutmayalımki lodos olmadan arz olmak bi iş yaramaz sizinle oyun daha güzel saygı ve sevgilerimleMcErdem yazdı:Arz klanının gelişmekte olan düzeyli loncalarından biri... Şu ana kadar hırsızlık veya bölgeden küfür gibi bir olumsuz davranıs görmedim Sonx oyuncularından , umarım bu düzeyde ve seviyede devam edersiniz... Her ne kadar sevmesenizde beni , bu bir oyun ve rekabet olunca güzel . Sizinle rekabet etmekte benim için bir zevk... İyi forumlar
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
Meran'ı en son ne zaman böyle gördünüz..?

Bu sadece bir kısmı...
Son aylarda grup bölgelerininde oyuna dahil olması ile kabuk değiştiren Meran sunucusu eski tadını vermemeye başladı. Biz de bunun farkında olarak savaşsal fakat dostca bir etkınlık hazırladık umuyoruz kı tüm meran eğlenmiştir. Meran'ı eğlenceli kılmak için; ''Sonx''. İyi forumlar.

Bu sadece bir kısmı...
Son aylarda grup bölgelerininde oyuna dahil olması ile kabuk değiştiren Meran sunucusu eski tadını vermemeye başladı. Biz de bunun farkında olarak savaşsal fakat dostca bir etkınlık hazırladık umuyoruz kı tüm meran eğlenmiştir. Meran'ı eğlenceli kılmak için; ''Sonx''. İyi forumlar.

ben kabul ediyorum ki sonx loncası gerçekten harika başarılar diliyorum
meran meran olalı böle savaş görmedi 
korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var
Sonxteam yazdı:Meran'ı en son ne zaman böyle gördünüz..?
Bu sadece bir kısmı...
daha kalabalıktı sanki bu resim az kişi varken çekildi galiba
korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
uzun zamandır böyle eğlenmemiştim çok iyi bir savaştı seviyeli ve düzeyli katılan herkese teşekkürler iyi forum ve iyi eğlencelerSonxteam yazdı:Meran'ı en son ne zaman böyle gördünüz..?
Bu sadece bir kısmı...
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Oyunun geliciliği ve gidiciliğinin farkında olan bu loncaya , lonca içi birlik ve beraberliklerinin bozulmamasını temenni eder, başarılarınızın devamını dilerim.Biraz klasik oldu ama