Dünden Bugüne Eski Kişiler

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Dünden Bugüne Eski Kişiler

Mesaj gönderen bbswinq »

HayıRlı oLsn bakaLım tanıdıqım ve sevdıqım qııslerrden bırısıdır . belki benı eksılerden tanır :)

CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq

Eskilerden = Macheste Antırock Ultimatexspider

Benim Adım Korken Senin Adın Buzmu ?
Kullanıcı avatarı
SirKots
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SirKots »

Merhaba

Sancak sunucusunda o kadar fazla bulunmasamda ismimin iyi şekilde anılması beni gerçekten çok sevindirdi ;)
Normalde bu tür konulara forumlarda cevap vermezdim ama bu seferlik es geçmek istemedim . Aklınızda kalan soru işaretlerini, tartışmanız daha fazla uzamadan cevaplamak istiyorum .
Sancak sunucusunun ilk 39 seviye oyuncusu olduğum doğrudur . Ama arkadaşım Fatih (Comrade) ile aynı anda 39 seviye olmuşuzdur . Hatta o benden tecrübe olarak öndeydi ben ondan rica ettim ve tecrübe puanlarımızı eşitleyip aynı anda grupta parıldadık . 8-)
İkimizde 39 seviye olduktan sonra Sancak sunucusundan elimizi çektik. Ben 3 gün içinde toplayabildiğim bütün gelirimi dağıtıp , Eminönü sunucuma geçtim . Amacımız bir ilki başarmaktı . Sancak sunucusunda görevlerde yardım eden arkadaşlarımız sayesinde bunu başarabilmiştik .
İyi veya kötü bizi unutmayan herkese teşekkür ederiz . Umarım merak ettiklerinizi cevaplamışımdır .

İyi Oyunlar ...
Sirkots
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

SirKots yazdı:Merhaba

Sancak sunucusunda o kadar fazla bulunmasamda ismimin iyi şekilde anılması beni gerçekten çok sevindirdi ;)
Normalde bu tür konulara forumlarda cevap vermezdim ama bu seferlik es geçmek istemedim . Aklınızda kalan soru işaretlerini, tartışmanız daha fazla uzamadan cevaplamak istiyorum .
Sancak sunucusunun ilk 39 seviye oyuncusu olduğum doğrudur . Ama arkadaşım Fatih (Comrade) ile aynı anda 39 seviye olmuşuzdur . Hatta o benden tecrübe olarak öndeydi ben ondan rica ettim ve tecrübe puanlarımızı eşitleyip aynı anda grupta parıldadık . 8-)
İkimizde 39 seviye olduktan sonra Sancak sunucusundan elimizi çektik. Ben 3 gün içinde toplayabildiğim bütün gelirimi dağıtıp , Eminönü sunucuma geçtim . Amacımız bir ilki başarmaktı . Sancak sunucusunda görevlerde yardım eden arkadaşlarımız sayesinde bunu başarabilmiştik .
İyi veya kötü bizi unutmayan herkese teşekkür ederiz . Umarım merak ettiklerinizi cevaplamışımdır .

İyi Oyunlar ...
Beni Yalancı Çıkarmadığın İçin Teşekkürler ;)
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

biz o aralar antrepo takılıyorduk , sirkots ve comrade 39 lvl yarışına girdiklerinde :P

ama sonra öğrendim ki aynı aynda 39 olmuşlar hayırlı olsun diyip geçtiydik.

ama genede sunucu üzerinde iyi emekleri ve ilkleri var sağolsunlar .

comrade ve sirkots 2 si de büyücüdür bu arada :)

bu arada şu lvlken istediği yardımları bilirim diye ezmeniz çok saçma bir şey , zaten herkes yardımlaşa yardımlaşa 39 oldu :)
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Comrade & Sirkots sancak sunucusunun ilk 39lvl olanları...Biz daha 20 seviyelerdeyken 32-33 seviyede idiler.Birkaç defa ( 3.0 Güncellemei Öncesinde) sancak sunucusunda görmüştüm yine arada giriyorlardı :) Araların yaratıkıkları alıp bir comrade bir sirkots vuruyordu :P Takım işi
Kullanıcı avatarı
duray
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen duray »

Selam:
Dostun dosta selamı muhabbeti vardır ya… Öyle bir selamla başlayan ve devam eden dostluklar aslında doğuş itibarı ile hiç bitmemek üzere başlamıştır.
Bazen zaman, bazen çevre, bazen de değişen dünya menfaatleri dostlukların derecesini ya yok ediyor ya da kopma seviyesine getiriyor. Şimdi düşünüyorum da bu dostluklar nasıl bir dostluktur ki, hem adı itibarı ile kutsallığı olacak, hem de kısa zamanda yok olacak. Unutulan, kaybolan, hiç var olmamış gibi yaşanmış dostlukların adı dostluk olabilir mi? Tabi ki mümkün değil. Dostluklar da, selam da Allah için verilir ya da başlarsa, böyle başlangıçlarda son da olmaz, yaralanma da olmaz. Sevenin sevgisinde içinde Allah aşkı olursa, sevgi de şüphesiz olur. İşte sevgi, ilgi, alaka, hatır, gönül, selam, muhabbet, kardeşlik, ağabeylik gibi dostluğun içinde önem arz eden hallerin tamamının noktasıdır Allah sevgisi.
Yoksa kaynağı yaradana dayanmayan tüm sevgiler, tüm kardeşlikler, tüm selamlar, tüm muhabbetler er ya da geç bitmeye, tükenmeye mecburdur.

Günümüz ilişkilerinde açıkça yaşadığımız bu durumları sanırım hepiniz ayrı ayrı örneklerle yaşıyor, görüyorsunuz. Hatta bu bazen öyle boyutlarda oluyor ki, dost diye gördüğünüz, değer verdiğiniz kişi, size bir açıklama bile yapmadan bitiriyor aranızda ki dostluğu, kardeşliği. Anlam veremediğiniz, çözemediğiniz, kaynağını dahi bilemediğiniz denklemler vardır hayatımızda. Bir Allahçı bir kulcu misali bocalayıp duruyoruz koca evrende, bir zerre insan olarak. Üstelik hangi tarafta olduğumuz bile belli değil. Menfaatler ve kendi kararlarımıza göre çizdiğimiz değerlerin ve bu amaçlar doğrultusunda yaşanan hayatların faturasını ödüyoruz durmadan. Artık İKV camiyasında üyelerin yaşam gayesi bir çoğumuza göre, iyi bir isime, iyi bir iteme, kazanmak, sunucusunda lider olmak ve bir o kadar da parasal servet sahibi olmak olmuş. Sağlam ve hakiki bir dost sahibi olmak hiç kimsenin gayesi değil. Doğanın dengesi ile oynayan, yeryüzünü şekillendiren, dağları delip yollar yapan insan, maalesef dostluk meselesinde hep sınıfta kalıyor. Öncelikle yüce yaradana dost olmayı, sonrasında kendi kendine dost olmayı, nihayetinde ise tüm insanlığa dost olmayı öğrenerek yaşayan insanlardan olmayı dileyen tüm dostlarıma, dostça selamlar.

Benim unutmayan dostlarma

Pirsultan
Kullanıcı avatarı
byemrahkeskinnn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen byemrahkeskinnn »

Bırakında eskıLer yazsın kımLerın eskı oLdukLarını :-) dunku yetmeler ne zaman gelmıste en eskılerı yazıo :mrgreen: ıste gercek ıLk Ler

XbydevıLx
SpıLmen
Ceho
KokLıw
PırsuLtan
OrjıLaz
ÖLdürücü
Panzehir
karagumruk
LazogLu
Ferıt ( SıLverhawk )
Ridak
Posıon
MaLkocundedesı
mustafaxx
ammy ( ılk bayan 39 )
xJokerx
xxxerkanxxx
saxahone
matador
kadabra
merkukı
drenısh

gercek ıLk ler BunlAR :mrgreen:
SiLverFox CLass
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

herkesı anladımda bu judge'yi nie kımse yazmmıs :S ins foruma girmez
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

doğrudur judgexgeridöndü de eskilerden.hatta zamanında lodosun en iddaalı savaşçılarındandı.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

byemrahkeskinnn yazdı:Bırakında eskıLer yazsın kımLerın eskı oLdukLarını :-) dunku yetmeler ne zaman gelmıste en eskılerı yazıo :mrgreen: ıste gercek ıLk Ler

XbydevıLx
SpıLmen
Ceho
KokLıw
PırsuLtan
OrjıLaz
ÖLdürücü
Panzehir
karagumruk
LazogLu
Ferıt ( SıLverhawk )
Ridak