CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq
Eskilerden = Macheste Antırock Ultimatexspider
Benim Adım Korken Senin Adın Buzmu ?
Beni Yalancı Çıkarmadığın İçin TeşekkürlerSirKots yazdı:Merhaba
Sancak sunucusunda o kadar fazla bulunmasamda ismimin iyi şekilde anılması beni gerçekten çok sevindirdi![]()
Normalde bu tür konulara forumlarda cevap vermezdim ama bu seferlik es geçmek istemedim . Aklınızda kalan soru işaretlerini, tartışmanız daha fazla uzamadan cevaplamak istiyorum .
Sancak sunucusunun ilk 39 seviye oyuncusu olduğum doğrudur . Ama arkadaşım Fatih (Comrade) ile aynı anda 39 seviye olmuşuzdur . Hatta o benden tecrübe olarak öndeydi ben ondan rica ettim ve tecrübe puanlarımızı eşitleyip aynı anda grupta parıldadık .![]()
İkimizde 39 seviye olduktan sonra Sancak sunucusundan elimizi çektik. Ben 3 gün içinde toplayabildiğim bütün gelirimi dağıtıp , Eminönü sunucuma geçtim . Amacımız bir ilki başarmaktı . Sancak sunucusunda görevlerde yardım eden arkadaşlarımız sayesinde bunu başarabilmiştik .
İyi veya kötü bizi unutmayan herkese teşekkür ederiz . Umarım merak ettiklerinizi cevaplamışımdır .
İyi Oyunlar ...
byemrahkeskinnn yazdı:Bırakında eskıLer yazsın kımLerın eskı oLdukLarınıdunku yetmeler ne zaman gelmıste en eskılerı yazıo :mrgreen: ıste gercek ıLk Ler
XbydevıLx
SpıLmen
Ceho
KokLıw
PırsuLtan
OrjıLaz
ÖLdürücü
Panzehir
karagumruk
LazogLu
Ferıt ( SıLverhawk )
Ridak