İMZALAR ...
Re: İmza İsteyenler...
Aga göRmedim çok özüR diLeRim öbüRününkini koymam saoL
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Bana 4 numarayı yapar mısın
Kingxosman-Dehsetxsıfacı oLsun sonup yanan Lütfen Şimdiden Teşekkürler....!!!
Kingxosman-Dehsetxsıfacı oLsun sonup yanan Lütfen Şimdiden Teşekkürler....!!!
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- lordstrike
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
üstadım imzamdaki Prizer ve Kingteamxzerquit yazısını ayırabilirmisin 2 tane olacak ama Prizer ayrı Kingteamxzerquit ayrı Prizerdeki Arkaplan böyle bu kalabilirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim

0_o O Bİr £fs@n£.......
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
- xMykonSx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sevgili Sanalkorkun
Çok imza istediğimi biliyorum ama 12 tane forum hesabını idare etmek kolay değil
bu yüzden bana
yıldızlı ve kanatlı MykonS ve KonsantrasyoN yazan iki tane imza hazırlar mısın şimdiden teşekkürler
Çok imza istediğimi biliyorum ama 12 tane forum hesabını idare etmek kolay değil
bu yüzden bana
yıldızlı ve kanatlı MykonS ve KonsantrasyoN yazan iki tane imza hazırlar mısın şimdiden teşekkürler

Kardeş bana (8) Numaradan 1 tane yaparmısın üstünde Galaxyxkingest yazarsa sevinirim...

Banada 6 numaradan Kingxosman ve Dehsetxsıfacı ya zsın lütfen Şimdiden Teşekkürler!!!..!
- lordstrike
- Işık Hanım'ın Elemanı
2ci imzamdaki arka plan junon falan varya onu demek istedimSanalkorkun yazdı:Arka plan böyle kalsın derken ?![]()

0_o O Bİr £fs@n£.......
bna 3 ve 4 numaralıdan yaparmsn 3 numaralıda kurtlarxozixxx yazsın 4 numaralıda kurtlarxozixx yazsın bide 6 numarayı yaparsaqn sevinrm ama ordakı karaterler yerine junon kenan resmi cıkabilirmi onda kurtlarxozixxx yazsın
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Bilgilendirme:İmza isteyen kişiler hep aynı kişiler olduğu için kısıtlama getirdim.
* 1 Kişi en Fazla 3 imza isteyebilir.
* İmza isterken en fazla 2 imza talebinde bulunabilir.
* 1 Kişi en Fazla 3 imza isteyebilir.
* İmza isterken en fazla 2 imza talebinde bulunabilir.
Göster