Deputy nin iftirası

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Deputy nin iftirası

Mesaj gönderen Cullenx »

Savasko yazdı:istediğim item değil.urban kolyeymiş pehh :) istesem 30 tane de bulurum :)
o anlık kasmak için istemiştim uğraşmiyim diye.
Cullenx senle daha fazlada tartışmaya girmek istemem.oyunda özür dilesen böyle olmazdı bil bunu.neyse herşey açıkca ortada olduguna göre daha fazla tartışmak da istemiyorum ;)
tartışacak bi konu yok zaten sende bende hatamızı kabul ettik fakat sen hala özür dilemedin benden beni bölgeden bi yanlış anlaşılma sonucu karalamaya çalışmak çok kolayda bu forumda özür dilemek çok mu zor bu yaşadığımız durumda haklı yok ikimizde haksızız.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Deputy nin iftirası

Mesaj gönderen Sanatkarr »

dün gece bir film izledim. adam kadının anlına silah dayadı benden özür dile dedi (artık kadın adama ne yaptıysa anlayamadım da) kadın özür diledi o inanmıyorum dedi. (kadir inanırın seviyormusun .... yalan söylüyorsun hikayesi gibi) sonucta kadına inanmadı vurdu etti falan... neyse ne diyordum. olan olmuş yanlış anlaşılmalar olmuş iftiralar olmuş. biri iftiradan kendini aklamış. diğerinin yanlış anlaşılması çözülmüş. kırılan kalpler olmuş. Bırakın ego mücadelesini .oyunda biri hatasını görse özür yanlış yazmışım karıştı dese, diğeri yaygara yapmıcak olayın özü bu kendi hatanızla milleti meşkul etmeyin :)))
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Sohbet” sayfasına dön