Sonxasi Den Sonra SonxMuhafızzz

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Sonxasi Den Sonra SonxMuhafızzz

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Sen buraya konu acmadan önce kendını sorgulamalısın bence unutma benı bak iyi hatırla gece 4 de hiç kımsenın olmadıgı bır saatde yanı savaş felan yokken ben sana dokunmuyoken gelıp benı madende kesen sonra da saatlerce bekledıgım madenden ganoderma ceken sensın nasıl bir insan oldugunu kendın öğren sonra başka ınsanların insalıgına laf et oke ? ve şimdi konuyu kapat...
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Brindarxxx yazdı: Adam Dediğin Lafının Arksında Durur Bi Oyun İcin Helede Maden İcin Karaktersizliğinizi Bozmanız Beni Oyundan Soğutuyor Bunu Yazmam Sebebimde Hem SucLu oLupta Hemde Özel Dururken Bölgeye Yapmış oLduğunuz TerbiyesizLikTir...
Resim
Pes ya utanmadan bi de bunu yazmıssın vallahı pes bilahı pes.. Sana söylenecek hiç bir sey bulamıyorum.
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
ZeydanBey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ZeydanBey »

BRİNDARX :D TANIMIYOZ SANKİ SENİ ESKİLERİN RUHATI :D ESKİLERİN HIRSIZI :D SEN MEGAXKATLİAMLA YAPTIĞIN İŞLERİ ANLATIRLARDI :D
Kullanıcı avatarı
Brindarxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Brindarxxx »

Benim İstediğim Sadece Bi Özürdü Gene Üste Cıkmaya BaşLıyorsun Bu Konuyuda Burda Kapatıyorum...Değmez uğraşmaya....

Resim
SuskunLuğum AsaLetimdir.
Her Lafa VeReCeK Bi CeVabım VardıR.
Lakin Bi Lafa Bakarım Lafmı diye.
Birde Söyleyene Bakarım Adam mı diye.
BİZDE ADETTENDİR GELENE GİDİLİR...

Resim
Kullanıcı avatarı
Brindarxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Brindarxxx »

sokaktakiadam yazdı:Bi Dönemler Yaptıklarıyla Toplum İçerisine Çıkamayan Bykalleş denen arkadaşımız şimdi çıkıp forumda konular açıp çok iyi tanıyıp güvendigimiz insnalar hakkında yorumda bulunuyor ve çamurlar atıyor. kendi kşisel dşüncelerimi söylemem gerekirse bu konuyu loncayı lekelemek için açtığını düşünüyorum. olayı kendin anlatmışsın zaten madene yarım saat sonra gidiyosun ve orada seni görür görmez çıkmasını beklemişsin sanırım. oda çıkmayınca yasaklamışsın. sana gel diyen kendi zaten gitmeyecek olsa seni çağırmazdı oraya.
Ayrıca bunu bana deil bi kaç arkadaşımızada yaptığını bilyorum bizler birini madende görücne slm verir çeker gideriz fakat sen ısrarla inat olsun iye madene oturduğun günleri çok gördük kalpsiz.
sonxmuhafız arkadaşımızı pek tanımam ama çok görmüşümdür. anlattığın gibi biri olduğunu düşünmyorum heleki sonxasi çok değer verdiimiz bi kardeşiizdir senin anlattıklarının hiç brini hak etmediğinin kanaatindeyim. bidahaki yorumunda veya konunda 2 defa düşünmeni tavsiye ederim.
iş çamur atmaksa geçmişi kurcalayalım..! kim ne olduğunu bilsin istersen..

Sana Gelincede Sokakların cocuğu Ben Seni Korumak İcin Yaptığım Savaşta Sen Beni Sattın Üstüne İftara Attın Bana... Benim SakLı Bişeyim Yok Yaklaşık 4 senedir Bu oYundayım Ve O iftiranın Ardından Brindarx Kodadıxbrindarx oLarak Bulunduğum Krakterlerde Nasıl Bi iNSan oLduumu Herkes Biliyor.... İstediğin Lafı SöyLe...Cavapta Vermeyecem Sana Buyur Meran SöyLesin.....
Resim
SuskunLuğum AsaLetimdir.
Her Lafa VeReCeK Bi CeVabım VardıR.
Lakin Bi Lafa Bakarım Lafmı diye.
Birde Söyleyene Bakarım Adam mı diye.
BİZDE ADETTENDİR GELENE GİDİLİR...

Resim
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Brindarxxx yazdı:
sokaktakiadam yazdı:Bi Dönemler Yaptıklarıyla Toplum İçerisine Çıkamayan Bykalleş denen arkadaşımız şimdi çıkıp forumda konular açıp çok iyi tanıyıp güvendigimiz insnalar hakkında yorumda bulunuyor ve çamurlar atıyor. kendi kşisel dşüncelerimi söylemem gerekirse bu konuyu loncayı lekelemek için açtığını düşünüyorum. olayı kendin anlatmışsın zaten madene yarım saat sonra gidiyosun ve orada seni görür görmez çıkmasını beklemişsin sanırım. oda çıkmayınca yasaklamışsın. sana gel diyen kendi zaten gitmeyecek olsa seni çağırmazdı oraya.
Ayrıca bunu bana deil bi kaç arkadaşımızada yaptığını bilyorum bizler birini madende görücne slm verir çeker gideriz fakat sen ısrarla inat olsun iye madene oturduğun günleri çok gördük kalpsiz.
sonxmuhafız arkadaşımızı pek tanımam ama çok görmüşümdür. anlattığın gibi biri olduğunu düşünmyorum heleki sonxasi çok değer verdiimiz bi kardeşiizdir senin anlattıklarının hiç brini hak etmediğinin kanaatindeyim. bidahaki yorumunda veya konunda 2 defa düşünmeni tavsiye ederim.
iş çamur atmaksa geçmişi kurcalayalım..! kim ne olduğunu bilsin istersen..

Sana Gelincede Sokakların cocuğu Ben Seni Korumak İcin Yaptığım Savaşta Sen Beni Sattın Üstüne İftara Attın Bana... Benim SakLı Bişeyim Yok Yaklaşık 4 senedir Bu oYundayım Ve O iftiranın Ardından Brindarx Kodadıxbrindarx oLarak Bulunduğum Krakterlerde Nasıl Bi iNSan oLduumu Herkes Biliyor.... İstediğin Lafı SöyLe...Cavapta Vermeyecem Sana Buyur Meran SöyLesin.....
Resim
iş merana kaldıysa altından kalkamassın söleyim ;)
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

Sonxlerin amacı ne anlamıyorum.. Kendilerini ikv şovalyeleri ilan ettiler ama Bölgeyle işimiz yok derken bile Bölgeyle işleri var.. 50 mine wsler teklif ediliyor.. lakin 30 kişi kestikleri 1 insanı hor görmeyi yiğitlik sanıyorlar=))
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

Tabii ki 5 parmağın 5ide bir değil=)) Ünalım hepsinden daha karakteri temiz bir insandır bununda altını çiziyorum
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
Sonxteam
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sonxteam »

Düşünce özgürlüğünün olduğu bir ülkede yaşamak bizi erdemli bir hale getirdiği gibi aynı zamanda düşüncelerınize saygı göstermek de boynumuzun borcu olacaktır. Fakat bu düşünceleri Sonx loncasını kötulemek amacında gerçekleştırmenız gercekten hoş değil. Oyun içinde refah ve eğlenceden yana oldugumuz gibi bu tür polemıklere girmekten kaçınmaktayız. Sizlere iyi oyunlar ve başarılar dileriz..
Resim

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Kullanıcı avatarı
asilaz
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asilaz »

Cengaverx yazdı:Sonxlerin amacı ne anlamıyorum.. Kendilerini ikv şovalyeleri ilan ettiler ama Bölgeyle işimiz yok derken bile Bölgeyle işleri var.. 50 mine wsler teklif ediliyor.. lakin 30 kişi kestikleri 1 insanı hor görmeyi yiğitlik sanıyorlar=))

Arkadaşım sen sonxlerı megalarla bır tutuyorsun herhalde kesılınce parasına vs car sılemsıne vs dıyen bız degılız ayrıca burda açılın konusun sızle alakası oldugunu dusunmuyorum lutfen ılgınız dısında olan konulara burnunuzu sokmayınız...
İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön