GÜLÜMSE

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

GÜLÜMSE

Mesaj gönderen Gulumse »

Selam;
Arkadaşlar Ben Yaklaşık Bir Ay Önce " Eminönü Sunucusunda Oynuyorudum, Fakat " O Sunucuda Yoğunluğun Fazla Olması Nedeni İle Sürekli Lag Oluyor Ve müşteriler Bu Durumdan Acayip Derecede Şikayetci Oluyorlar ( İnternet Cafe işletiyorum ) Durumla İlgi Desteğe Baş Vurdum Fakat Bir Ses Çıkmadı, Bunun Üzerine kendim Çözümler Üretmeye Çalıştım " Modemimi Değiştirdim, DNS' leri değiştirdim Fakat Bir Etkisi, Fayadası Olmadı.. Son Olarak, Cafem' de İKV' oynayan Oyuncuların İlgisi Başka Sunuculara Çekmek için, Bazı Arkadaşlarımında bulunduğu ( Şeruhhh, Fundi, Vs Vs.. ) "MERAN" Sunucusuna Geçmeye Karar Verdim.

Bunun Anlatmam daki Amaç;

Bazı Karektersiz, Yaş Baş Bilmez, Saygıdan Sevgiden Yoksun, insanların Karşıma Çıkıp Benı Rahatsız Etmesinden dolayıdır, Çocuk Değilim, dünkü Oyunculardan Hiç değilim Beta' dan beri Oynuyorum "E.ö" Sunucusunda beta Karekterimde Vardır inanmayanlara İspatlaya Bilirim.
Kimse Bana karışmaz Kimseye karışmam, Söylediklerimi Hoşlukla Karşılayacağınıza inanıyorum Saygılar..

Şiir mevzusuna Gelince, Sadece Can Sıkıntısı.. Yazma Derseniz Zaten Yazmam, Ki Kimse öyle Bir Şey Demedi daha, Dalga Geçenler Oldu Onlarında Büyük İhtimalle Zeka Yaşları 0-6 Arasıdır. Şiir Yazmanın Nesi tuaf Gelir onlara Anlamıyorum, okuyup Bir nevzede Olsa oyunda Almış Olduğu Zevki 2 katına Çıkarmak Yerine, gelip Çocukça konuşmak Neden Daha İyi geliyo Anlayamıyorum.

Tekrar Saygılar, Bol Eğlenceler
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Re: GÜLÜMSE

Mesaj gönderen MORDuMan »

eminönünden gelen oyuncuların sayısı neden arttığını merak etmişdim demek bu yüzden herkesin kendince belli bir düşüncesi vardır eminim ki ben hoşgörüyle karışılıyorum sunucumuzda yeni yüzler görmek güzel olur tabiki hepiniz holgeldiniz sefa getirdiniz umarım hem gelen oyuncular adına hemde meran halkı adına hayırlı olanı budur yolunuz açık olsun arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz
ResimResim
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Şerruhdan uzak dur allaha yakın dur ;)
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

bazı kendini bilmezler her zaman çıkar. bu sunucuda maalesef biraz daha fazla.

bu kendini bilmezler le muhatap olmayarak en doğrusunu yapmış olursunuz.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Brothersxkabus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Brothersxkabus »

Meran'a Hosgeldin
* 2oo6'dan Bu yana , Acı Veren Gecmisin İntikamı İcin *
'' BrothersxKabus ''
Kullanıcı avatarı
MirlivaxMK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MirlivaxMK »

H.g Yawrum 8-)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim Haykoliq Hareket engellenemez
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

Meran'a Hoşgeldin...

Klan ve Bölgede flood yapmassan seviniriz... :)
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Gulumse yazdı:Selam;
Arkadaşlar Ben Yaklaşık Bir Ay Önce " Eminönü Sunucusunda Oynuyorudum, Fakat " O Sunucuda Yoğunluğun Fazla Olması Nedeni İle Sürekli Lag Oluyor Ve müşteriler Bu Durumdan Acayip Derecede Şikayetci Oluyorlar ( İnternet Cafe işletiyorum ) Durumla İlgi Desteğe Baş Vurdum Fakat Bir Ses Çıkmadı, Bunun Üzerine kendim Çözümler Üretmeye Çalıştım " Modemimi Değiştirdim, DNS' leri değiştirdim Fakat Bir Etkisi, Fayadası Olmadı.. Son Olarak, Cafem' de İKV' oynayan Oyuncuların İlgisi Başka Sunuculara Çekmek için, Bazı Arkadaşlarımında bulunduğu ( Şeruhhh, Fundi, Vs Vs.. ) "MERAN" Sunucusuna Geçmeye Karar Verdim.

Bazı Karektersiz, Yaş Baş Bilmez, Saygıdan Sevgiden Yoksun, insanların Karşıma Çıkıp Benı Rahatsız Etmesinden dolayıdır, Çocuk Değilim, dünkü Oyunculardan Hiç değilim Beta' dan beri Oynuyorum "E.ö" Sunucusunda beta Karekterimde Vardır inanmayanlara İspatlaya Bilirim.
Kimse Bana karışmaz Kimseye karışmam, Söylediklerimi Hoşlukla Karşılayacağınıza inanıyorum Saygılar..

Şiir mevzusuna Gelince, Sadece Can Sıkıntısı.. Yazma Derseniz Zaten Yazmam, Ki Kimse öyle Bir Şey Demedi daha, Dalga Geçenler Oldu Onlarında Büyük İhtimalle Zeka Yaşları 0-6 Arasıdır. Şiir Yazmanın Nesi tuaf Gelir onlara Anlamıyorum, okuyup Bir nevzede Olsa oyunda Almış Olduğu Zevki 2 katına Çıkarmak Yerine, gelip Çocukça konuşmak Neden Daha İyi geliyo Anlayamıyorum.

Aramıza Hoş Geldin Gökhan'ım!

Bu sunucuda çok sıcak kanlı insanlar yoktur fakat aralarından sivrilmiş kendini,kişiligini,onurunu ve şerefini koruyabilen insanlarda yok degil. Eminim ki sende o güzel insanlar ile tanışıp, Sunucuya bir nebzede olsa alışacaksın. Biz hep yanında olacağız ;)
OoOWARNINGOoO yazdı:Şerruhdan uzak dur allaha yakın dur ;)
Gökhan'ım,
Meranda Hırsız,Kansız,Şeref.*z,bir o kadarda pişkin insanların oldugunu söylemiştim ve kısa sürede tanırsın demiştim
işte birini sana tanıtıyım.(Warning,Azizz,) Nasıl biri oldugunu yaptıgı yorumlardan anlayabilirsin ;)

Eminönü Sunucusunu Meran'a taşıyabilirmisin dediler,
Yaptım Olacak :lol:

Her daim Gülümse'men dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

SeRRuh yazdı: Eminönü Sunucusunu Meran'a taşıyabilirmisin dediler,
Yaptım Olacak :lol:

hahahah
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
nightboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nightboy »

Gulumse yazdı:Selam;

İlk önce hoşgeldiniz diyorum;
meranda diğer sunuculara göre daha az lag var neden çünkü yeni kuruldu hani diğer sunuculara göre fakat yinede lag yaşayanlar int yavaş olanlardır hala yaşanıyorsa windows 7 home premium öneririm

“Genel Sohbet” sayfasına dön