Ctrl+Alt+Delete kombinasyonunu kullandıktan sonra karşına çıkan Görev Yöneticisi penceresinde İşlemler yazan yere tıkla.
Orda bir liste olacaktır ve listede bi yerde istanbul.exe yazıyor olacaktır, istanbul.exe'yi seçip İşlemi Sonlandır'a tıklarsan sorun çözülecektir. Bazı programlar da aynı şekilde çalışır, örneğin T.V.C. programında bir videoyu dönüştürdüğünde eski videoyu silmek istersin fakat dosyanın kullanıldığı ve silinemeyeceği hatasını alırsın bunun nedeni T.V.C. programının İşlemler bölümünde sonlandırılmamış olmasıdır.
İyi oyunlar, iyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Melankolik yazdı:
Oyundan çıkıp yeniden girmek istediğimde bazen bu hatayla karşılaşıyorum tek çözümü pc'ye reset atmak oluyor.
Bilginize..
Merhaba,
Genelde bu hatayı Alt+F4 ile çıkıp hemen sonrasında tekrar oyunu açmak istediğinizde alırsınız. Bu sorun ve bunun haricinde eşya ve para kayıplarınızı önlemek için " ESC " tuşuna bastıktan sonra " Oyundan Çık " seçeneği ile çıkılması en doğru yöntemdir.
Melankolik yazdı:
Oyundan çıkıp yeniden girmek istediğimde bazen bu hatayla karşılaşıyorum tek çözümü pc'ye reset atmak oluyor.
Bilginize..
Merhaba,
Genelde bu hatayı Alt+F4 ile çıkıp hemen sonrasında tekrar oyunu açmak istediğinizde alırsınız. Bu sorun ve bunun haricinde eşya ve para kayıplarınızı önlemek için " ESC " tuşuna bastıktan sonra " Oyundan Çık " seçeneği ile çıkılması en doğru yöntemdir.
Melankolik yazdı:
Bilginize..
Merhaba,