Bana göRe Ws şifacı işi değiLdiR , adı üstünde ŞİFACI geRek böLgeLeRde , geRek SavaşLaRda idaRe eden şifacı iyi şifacıdıR , heRkes kendince isimLeR yazmış bende yazayım baRi
Benim göRüşüm böyLediR , ne şifacıLaR geLdi geçdi bu sunucudan ama eskiLeRdende söz ediLecek oLuRsak Hakan Abimiz Ensonmalatyalı tek geçiLecek şifaLaRdandı
Esat mısınız Ne veled seniz. erkeklik denilen olgu böle bişi deqil Forumdan karı gibi laf atıpda aslı olmayan Laflar Söylüyorsun Seni veya Sizi Muhatap Aldıqımdan Bu mesajı atmıyorum . Sen veya siz beni Ne zaman kesdin . Ulan Utan beni 1 kere kesemedin Ölüm oyununda napcaz ya diyen sen deqil miydin.? Elfetih mi ne Sen deqil miydin Napcaz yetenekleri barıs söyler misin diyen ? Size Bunları Ögretdim Son ögretecegim Seyse Size İTAAT Etmeyi Ögreticem. Bİr köpek Bİle kendisine et veren kısının arkasından Gelir. Baska organlarınızı Deqil aklınızı Kullanarak Yorum atın.
EnSoNxLeonar yazdı:kusura bakmayın ws oLayına gelınce hıç bı sekılde karekterıme laf attırmam.... gurup bolgelerı gelmeden once boLgeden okanla tabırı cazıpse daşşak gecıorduk oyuncularla o zmn nerdeydınız 100m 150m fıyat onemLı deyıL ws yapan sıfacı yokmu dıoRduk ? ozmn nerdeydınız. ses cıkmıoRdu kımseDen zırh dusuren oyuncu oLdu oyun bozuLdu ama sunu unutmayın zırh dusurursem ıLk ısım burdakı oyuncularla carını sıLmesıne ws atacam ama sıLmeyen oLursa en adı serefsızdır
Zırh düşüren adam oluyo demişsin kaç migrat yaptın?
Benim 200 lere dayanan migratım var ve yaklaşık 1 hafta önce fundiyi düşürdüm ya sen?
Grub bölgeleri gelmeden önce biz setlerimizi düşürüyorduk...
Çar silmesine demişsin Bn her zaman burdayım beklerim.
Zırh düşüren adam oluyo demişsin kaç migrat yaptın?
Benim 200 lere dayanan migratım var ve yaklaşık 1 hafta önce fundiyi düşürdüm ya sen?
Grub bölgeleri gelmeden önce biz setlerimizi düşürüyorduk...
Çar silmesine demişsin Bn her zaman burdayım beklerim.
35 kere gırdım bende bırakalı 3 ay oLdu 35 kere kesmeme karsın hıç bırınde dusmedı.... bı gun oyuna donersem zırh dusurursem unutma carını sılmesıne ws atacaz oq
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
Faex yazdı:Esat mısınız Ne veled seniz. erkeklik denilen olgu böle bişi deqil Forumdan karı gibi laf atıpda aslı olmayan Laflar Söylüyorsun Seni veya Sizi Muhatap Aldıqımdan Bu mesajı atmıyorum . Sen veya siz beni Ne zaman kesdin . Ulan Utan beni 1 kere kesemedin Ölüm oyununda napcaz ya diyen sen deqil miydin.? Elfetih mi ne Sen deqil miydin Napcaz yetenekleri barıs söyler misin diyen ? Size Bunları Ögretdim Son ögretecegim Seyse Size İTAAT Etmeyi Ögreticem. Bİr köpek Bİle kendisine et veren kısının arkasından Gelir. Baska organlarınızı Deqil aklınızı Kullanarak Yorum atın.
Kendisinin Ne olduğunu apaçık ortaya koyan bir insan.
Yaptığın yorumlardan ne kadar üzüldüğünü ve ne kadar zorlandıgını anlayabiliyorum.
Foruma Kilit istemiştim.Sizin yararınız için,Nasıl biri olduğunuzu bu şekilde tüm kuklacı halkına gösteriyorsunuz.
espirer yazdı:Zanax vardı eskilerden ama siz hatırlamazsınız
He 39 Level Zamanında Vardı Ama O Galiba Askere Gitmişti
Eskilerden
Zanax
Ensonmalatyalı
Demeter
Gladıoxyeska
Yenilerden
Psicoxşifa
Türkxşifa
Yaşlıkurt
Gladıoxfaex