YANLIŞLIKLA SİLİNEN ÇARLAR HAKKKINDA YARDIM LUTFEN.....
YANLIŞLIKLA SİLİNEN ÇARLAR HAKKKINDA YARDIM LUTFEN.....
ARKADAŞLAR 5.AYDA SİLİNEN ÇAR GERİ GETİRİLEBİLİNİYORMU?? LÜTFEN YARDIM EDERSENİZ SEVİNİİM....
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YANLIŞLIKLA SİLİNEN ÇARLAR HAKKKINDA YARDIM LUTFEN.....
benim bildiğim silindiğinde plus olması gerekiyor diye biliyorum. bu konu hakkındaki konuya bakarsan detaylı açıklama var

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Pc'e Format attığın zamn geri geliyor çarlar bilmiyormusun ?
COKER adam akıllı bişi sorduk. espiri yapmadan cevap ver dicem ama yaptıgın espiri değildi daha çok midem bulandı.
ARKADAŞLAR BİLEN VARSA LÜTFEN CEVAP YAZSIN
ARKADAŞLAR BİLEN VARSA LÜTFEN CEVAP YAZSIN
Lütfen konu açmadan önce benzer konuların açılıp açılmadığına dikkat ediniz. İyi ForumlarLathander 13 Eyl 2010 14:40
İlk mesajda belirtildiği üzere test aşamasında olan bir destek işlemi. Sizlerden gelen talepleri işleyerek doğru ve kaliteli bir destek sağlayabilir miyiz test edeceğiz. Eğer yeteri performansı gösterebilirsek devam edeceğiz.
Bu testi biz kendimizde yapabilirdik. Oldukça basit bir senaryo zaten. Fakat sizlerle test ederek hem daha gerçekçi olmasını istedik, hem de bu test sürecinin oyuncularımıza da fayda sağlamasını arzuladık.
Bu gün itibari ile başvurular sonlanmıştır. Elimizdeki başvurular 15.09.2010 Çarşamba tarihinden itibaren kontrol edilmeye başlanacaktır.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
NOT: Test sürecinin neticesi hakkında, yani bu desteğin devam edip etmeyeceği hakkında, bu konuda bilgi verilecektir.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları