Öncelikle Selamlar
Gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizi şahsım adına kutlarım.
Fakat böyle bir konuya RoA'nın isminin karıştırılmasını doğru bulmuyorum.
Ayrıca ilk kurulan lonca RoA'dır yanlış bilgilendirme yapılmasın 2007 mart ayında kurulmuş ve bu güne kadar devam etmiş, edecektir.
Tatlı bir rekabet çerçevesinde, oyun olduğunun bilincinde olmamız dileğimle.
İyiForumlar - WaxWhineRAVYN / Kuklacı / Raiders of Anatolia Reklam ve Tanıtım Sorumlusu
EMEF GururLa Sunar ''HANDAN KATLİAMI''
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: EMEF GururLa Sunar ''HANDAN KATLİAMI''
Soulreaper yazdı:Yorumsuzklan yazdı:Emınonu sunucusunda oynadığını beyan etmışsın tmm.
sen ılk serverde olabılırsın ama bende IKV nin İLK LONCASINDANIM. sızler hakkında ve oyun hakkında sızlerden daha fazla bılgıye sahıbiz ve her sunucuda LOncamız var Adı tek = RaidersOfAnatolia = RoA lıyız ve ASIL ARZ larız lodosları çok ıyı tanırız bıze kendınızı anlatmanıza gerek yok . Bizim MERHAMETIMIZDE var AZABIMIZDA tercıh senın ismetın ASKERI . Ya merhamet ıstersın yada azap çekersın .
Sevigili Arkadaşlar eskiler bilir yaklaşık 3,5- 4 yıl önce Raodan daha öncesine ait ilk Lonca girişimi bunu yaşamımış olanlar bilmez tabiki Mahşerin Atlıları'dır Ve kurucularının başında eski Lodos oyuncularından FreDDy gelir sevgili oyun severler.
Ve Şuan Mahşerin atlıları Loncasından günümüze kalmış bildiğim kadarıyla tek oyuncu kızılyangın oda zaten Lonca BETA kurucusu olarak![]()
saygılarımla,
Buradaki arkadaşlardan özür diliyorum Fakat yukarıdaki msj 'a bir yanıt hakkım daha doğdu.
Sevgili arkadaşım ben sana tarih istiyorsan tarihde vereyim
dediğiminde arkasındayım Lonca sistemi gelmemesine karşın bu anlamda ilk girişimleri yapan 2006 yılında Mahşerin atlıları olmuştur.Bununla ilgili dediğim gibi eğer o tarihlerde bu evrende yer alsaydın neyin ne olduğunu sende görebilirdin.
Ben hiç kimsenin yaptığı işe kötü anlamda asla yaklaşmıyorum tanıyanlar beni bilir zaten sadece bir şeyin kaynağını sonradan alınmış bilgilerle değil tarihi yaşamış olanlarla birlikte işleyin.
Dediğimin arkasındayım ve ilk girişim kısa süreli bir atılım olsada Mahşerin Atlıları Loncasından gelmiştir. Hatta çok sonralardanda Mahşerin Tanıkları diye uzun süreli bir lonca oluşturulmuştur bu iki lonca birbirinden bağımsızdı fakat şunu diyebiliyorduk ne kadar benzetmişler Atlılar ve Tanıklar sadece değişmiş.. Tanıkların akibetinden şuanda haberim yok velakin iş bundan ibaret...
Tekrar bu konuyu böldüğüm için özür dilerim
SoulReapeR
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Selamlar...
Konuyu böldüğüm için bende özür dilerim.
Belki dediğiniz gibidir. O zamanlarda oyunda yoktum.
"İlk girişimleri yapan 2006 yılında Mahşerin atlıları olmuştur" ilginç olan 25 Aralık 2006'da açılmış olan oyuna 5-6 gün içinde nasıl bir lonca kurma girişimi başladı.
Konuyu böldüğüm için tekrar özür dilerim.
İyiForumlar - WaxWhineRAVYN / Kuklacı / Raiders of Anatolia Reklam ve Tanıtım Sorumlusu
Konuyu böldüğüm için bende özür dilerim.
Belki dediğiniz gibidir. O zamanlarda oyunda yoktum.
"İlk girişimleri yapan 2006 yılında Mahşerin atlıları olmuştur" ilginç olan 25 Aralık 2006'da açılmış olan oyuna 5-6 gün içinde nasıl bir lonca kurma girişimi başladı.
Konuyu böldüğüm için tekrar özür dilerim.
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Son olarak ikv tarihini iyi incelemenizi rica ederim aralık 2006 tarihinde oyun açık sürüme geçmiştir ikv kapalı sürümlerinde bulunmuş olsaydınız şayet ne demek istediğimi ve oyunun aslında kaç yılında sürüme ve denenmeye sürüldüğünü anlardınız.
Tekrardan özür dilerim.
Saygılarımla,
eminönü / Soulreaper
Tekrardan özür dilerim.
Saygılarımla,
eminönü / Soulreaper
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
tbrkler atletik
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Helal OLsun
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Bu konuyu eski forumdan hatırlıorum ve sevinmiştim.Tekrardan kutlarım hepinizi..
:arrow: Arzlar Tarih Saat bahane Handanın KEsimi şahane Tebrik Ederim Efeler Emeğe saygı ....
Exapache / Exactive / Examle - BeYaZKöşK
Exapache / Exactive / Examle - BeYaZKöşK
arkadaşlar o muhafızlar (??) diye gözüküyor nasıl kesiyorsunuz onları yaa