Clawxwildtiger :(

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Musty0061
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Clawxwildtiger :(

Mesaj gönderen Musty0061 »

Bi kaç gün önce arkadaşm olan Gökxpasha (Clawxpasha) isimli karakterin eskiden çarları silindi biliyosunuz çarları silindiginde benden şifremi rica etti kullanım boş durmim diye bende verim takılsın dedim ve bu süreç içerisinde çarıma fundi zırh ve fundi yüzük düşürdü.. İki üç gün içinde kendi bi çar kasıodu benim çarımdan item almış bende geri ver bana lazım dedim ve beni yasakladı girdim diger çarıma ondan istedim onuda yasakladı savaşçıma girdim istedim onuda yasakladı...5 gün önce şifremi verdigim arkadaşm...Sonra bi abimin çarına girdim o zmanlar plusum yeni bitmişti klandan hırsızdır yazdım ve benm kendi öz anneme küfür etti.. Ben şifremide deişmemiştim güvenim tamdı sonraki gün çarıma bi girdim fundi zırh ve yüzük yok atılmış.. Böyle bi adi,kendinden başka birini düşünmeyen insanla muhattap olmayn benm en samimi arkadaşm bana bunu yaptı..

Clawxwildtiger / Clawxfeldherr / Crysync / Bychrobey :twisted: :twisted: :twisted:
egemenatamer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Clawxwildtiger :(

Mesaj gönderen egemenatamer »

bu da benim bu arkadaş hakkındaki düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.İnsanların kişilkleri hakkında asla yanılmam........Karanlıköfke....
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

ne yazıkkı öyle yaptı qerçekten şifresini verdi qirsn oynasın diye ama o yedi kaba .... af edersnz nankör 1 insan bende bi kaç qün önceside kadar onunla muhattaptım ama bu yaptıklarından sonra irtibatı ekstm.. Gökx loncasının konuyu değerlendirmesini umuyorum..
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Abarty
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Abarty »

Kimseye Güven Olmuyor :(
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Doktordoctor »

Musty0061 yazdı:Bi kaç gün önce arkadaşm olan Gökxpasha (Clawxpasha) isimli karakterin eskiden çarları silindi biliyosunuz çarları silindiginde benden şifremi rica etti kullanım boş durmim diye bende verim takılsın dedim ve bu süreç içerisinde çarıma fundi zırh ve fundi yüzük düşürdü.. İki üç gün içinde kendi bi çar kasıodu benim çarımdan item almış bende geri ver bana lazım dedim ve beni yasakladı girdim diger çarıma ondan istedim onuda yasakladı savaşçıma girdim istedim onuda yasakladı...5 gün önce şifremi verdigim arkadaşm...Sonra bi abimin çarına girdim o zmanlar plusum yeni bitmişti klandan hırsızdır yazdım ve benm kendi öz anneme küfür etti.. Ben şifremide deişmemiştim güvenim tamdı sonraki gün çarıma bi girdim fundi zırh ve yüzük yok atılmış.. Böyle bi adi,kendinden başka birini düşünmeyen insanla muhattap olmayn benm en samimi arkadaşm bana bunu yaptı..

Clawxwildtiger / Clawxfeldherr / Crysync / Bychrobey :twisted: :twisted: :twisted:
konu ıle ılgılenılecektır Gökxpasha nın davranısları adına ozur dılerız.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen liderrrr »

Geçmiş olsun kardeşim. :(
Kullanıcı avatarı
hartemes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hartemes »

Sen 5 yaşında mısın? Neden charının şifresini adama veriyorsun? Bu sadece bir oyun, herkes oyuncu, herkesin hedefi karakterini güçlendirmek ve bunun için ellerine geçen bütün fırsatları kullanırlar. Adama şifreni vererek nasıl bir fırsat sağladığını o zaman nasıl düşünemedin? O adam hızsız değil. Şifreni kendi rızanla verdiğin için sende bir sorun var.
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

hartemes yazdı:Sen 5 yaşında mısın? Neden charının şifresini adama veriyorsun? Bu sadece bir oyun, herkes oyuncu, herkesin hedefi karakterini güçlendirmek ve bunun için ellerine geçen bütün fırsatları kullanırlar. Adama şifreni vererek nasıl bir fırsat sağladığını o zaman nasıl düşünemedin? O adam hızsız değil. Şifreni kendi rızanla verdiğin için sende bir sorun var.

Sen qaliba okumayı bilmiyosun şifresini verdiği qişi reelden en samimi arkadaşı kardeşim iyi oku sağır duymaz uydurur..
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sehabe09 »

Geçmiş Olsun Musti.
Herrcsher
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Herrcsher »

Ortağım geçmiş olsun, giden gitti ama bu burda bitmez biliorsun... Biliorsun oyunda itemin lafını etmem, benm için adamlık önemlidir. Çarlarımız silinsede, silen bir zamanlar kanka dediğimiz kişi olmasa keşke ama bu sayedede kimin ne olduğunu öğrendik... Ben itemleri attı die deil senn iyi niyetini suistimal ettiğin için kesecem onun biletini. Hele bi karşıma çıksın. En en haftaya cumartesi yanlarındayım bakalım çardan item nasıl atılır bide benden görsünler ;)
Agamemnoon / Herrcsher / Clawxvindicatory

“Genel Sohbet” sayfasına dön