Karabela'dan Selamlar...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Karabela'dan Selamlar...
Adamdakı havalara bak kendını clack kent sanıyor
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Aman ihsanım sende oyunu bırakırsan adam deyip kime selam verecez..gerçekten hakkını veriyorsun oyunun seni oyunda görmek isterim geri döndüğümde
Çerkezoglu
aldatmaz2012 yazdı:Adamdakı havalara bak kendını clack kent sanıyor
İstanbul sen benim günlük harcadığım para kadar değersiz kişisin + saten çocuksun bebesin sen gibiler forumdan bile küfrediyo ama suç sende değil seni banlamayan veya ceza vermeyen YÖNETİCİ lerde İstanbul SEN VE SENİN GİBİLERİN ANASINI RAHMETLE ANIYORUM sen kaç kuruşluk adamsın ki bana yorum yazıyon lan kapak videomda müziği sana armağan olsun kaybol şimdi geri zekalı mahlukat...!
Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble
İnşallah kardeşim sanırım oyunda demek istediğin anlaşıldı ve fuarda onun üzerine yeni bi güncelleme gelicek eğer beklediğim güncellemeolursa oyuna geri dönerim yok olmazsa SOBEE alsın İKV sini kendi oynasınsercan58 yazdı:Aman ihsanım sende oyunu bırakırsan adam deyip kime selam verecez..gerçekten hakkını veriyorsun oyunun seni oyunda görmek isterim geri döndüğümdeÇerkezoglu
- Estergonxpolat
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight
RedNight
konu beni hic ilgilendirmiyordu ta ki mesut abimin adi gecene kadar AGZINI TOPLA ADAM OL SEN SIMDI BURDEAKI INSANLARA BEBE DIYOSUN KUFURBAZ DIYOSUN SEN MISIN ORNEK INSAN SEN MISIN ADAMEstergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
[içerik silinmiştir.]Estergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
[içerik silinmiştir.]Estergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight
Çakallar konuma girmesin rica edicem o kadar meraklıysan siteye gir video daki şarkı sen ve senin gibiler için yapıldı kulağını 4 aç iyi dinle
Polat düşüncelerin kendine ait kalsın abim benim kimseyle davam yok artık DADASKENT hakkında da öyle bişey yok GM sayesinde yok bu sayesinde yok öyle bişey yanlış düşünüyosun hee şu var sevmediğin kişiler olabilir onlarda senin içinde kalsın forma taşıma konuları ben o kadar şerefsizle uğraşmama rağmet taşımıyorum senden de aynı şeyleri beklerim.Sevmediğin kişiler sadece sende saklı kalsın SENDE ! Derslerine okuluna ver sen kendini oyun boş işlerden sadece bi kaçı vakit geçirmek eğlenmek için girerdim eskiden artık onada girmiyorum oyun iyice bozuldu hatta bırakman senin için faydalı bile tabiki karar senin ben bıraktım ohhh huzurluyum artıkEstergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight
Sxtoluene yazdı:konu beni hic ilgilendirmiyordu ta ki mesut abimin adi gecene kadar AGZINI TOPLA ADAM OL SEN SIMDI BURDEAKI INSANLARA BEBE DIYOSUN KUFURBAZ DIYOSUN SEN MISIN ORNEK INSAN SEN MISIN ADAMEstergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
RedNight
Lan sende birilerine yalakalıkla biyerlere gelceğini sanma defol konumdan bi daha yazı yazma sana mı düştü milleti savunmak...!