Karabela'dan Selamlar...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Karabela'dan Selamlar...

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Adamdakı havalara bak kendını clack kent sanıyor
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
sercan58
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sercan58 »

Aman ihsanım sende oyunu bırakırsan adam deyip kime selam verecez..gerçekten hakkını veriyorsun oyunun seni oyunda görmek isterim geri döndüğümde :) Çerkezoglu
Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Karabela »

aldatmaz2012 yazdı:Adamdakı havalara bak kendını clack kent sanıyor

İstanbul sen benim günlük harcadığım para kadar değersiz kişisin + saten çocuksun bebesin sen gibiler forumdan bile küfrediyo ama suç sende değil seni banlamayan veya ceza vermeyen YÖNETİCİ lerde İstanbul SEN VE SENİN GİBİLERİN ANASINI RAHMETLE ANIYORUM sen kaç kuruşluk adamsın ki bana yorum yazıyon lan kapak videomda müziği sana armağan olsun kaybol şimdi geri zekalı mahlukat...! :D

Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble
Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası

sercan58 yazdı:Aman ihsanım sende oyunu bırakırsan adam deyip kime selam verecez..gerçekten hakkını veriyorsun oyunun seni oyunda görmek isterim geri döndüğümde :) Çerkezoglu
İnşallah kardeşim sanırım oyunda demek istediğin anlaşıldı ve fuarda onun üzerine yeni bi güncelleme gelicek eğer beklediğim güncellemeolursa oyuna geri dönerim yok olmazsa SOBEE alsın İKV sini kendi oynasın :)

Kullanıcı avatarı
Estergonxpolat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Estergonxpolat »

Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.

RedNight
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sxtoluene »

Estergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.

RedNight
konu beni hic ilgilendirmiyordu ta ki mesut abimin adi gecene kadar AGZINI TOPLA ADAM OL SEN SIMDI BURDEAKI INSANLARA BEBE DIYOSUN KUFURBAZ DIYOSUN SEN MISIN ORNEK INSAN SEN MISIN ADAM
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

Estergonxpolat yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.

RedNight
[içerik silinmiştir.]
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası

RedNight
[içerik silinmiştir.]

Çakallar konuma girmesin rica edicem o kadar meraklıysan siteye gir video daki şarkı sen ve senin gibiler için yapıldı kulağını 4 aç iyi dinle :D Yol al benim sayemde adam olan kerata :D Sen ve senin gibiler grup bölgeleriyle üstüne item diziyo ordan düşen satıla bilir itemlerle cebi biraz para görüyo nadide reçeteler diye övündükleri 4 ganodermalık 2 iridyumluk reçetelerden item üretiyo başımıza ahkam kesiyo :D Kont sen benim yanımda bi hiçsin be :D Karabela çakar geri susar :D Beni çekemeyen anten taksın bundan sonra her şeyi hoş gördüm bundan sonra eski ihsan yok görüşürüz bakalım ey mi yaman bey mi yaman hee bu arada oyunu bıraktım sen ve senin gibiler oyunu alın ..... girdiği yere kadar yağlada balataları sıyırmasın :D İlerde belki işinize yarar bu oyun İKV ye para kazandırın bol bol plus alın aman haa çöker felan sonra siz ne halt yersiniz emziğini düşürmüş bebe gibi ağlarsınız :D Katil olmak istemediğim için oyunu bırakıyorum ki saten askere gitcem :D sen gibiler Ejder üretcem ecel üretcem diye hala uğraşa dursunlar :D İhsan sayesinde adam olanlara duyrulur :D UYAN ARTIK DA SEN GİBİ 100 KİŞİ GELSE Bİ BEN ETMEZSİN :D AMAN DİYEYİM SOBEE BU GİBİ KOYUNLARI KAÇIRMA BU GİBİLER SİZİN KÖLENİZ ARTIK :D

Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası

RedNight
Polat düşüncelerin kendine ait kalsın abim benim kimseyle davam yok artık DADASKENT hakkında da öyle bişey yok GM sayesinde yok bu sayesinde yok öyle bişey yanlış düşünüyosun hee şu var sevmediğin kişiler olabilir onlarda senin içinde kalsın forma taşıma konuları ben o kadar şerefsizle uğraşmama rağmet taşımıyorum senden de aynı şeyleri beklerim.Sevmediğin kişiler sadece sende saklı kalsın SENDE ! Derslerine okuluna ver sen kendini oyun boş işlerden sadece bi kaçı vakit geçirmek eğlenmek için girerdim eskiden artık onada girmiyorum oyun iyice bozuldu hatta bırakman senin için faydalı bile tabiki karar senin ben bıraktım ohhh huzurluyum artık :D Kendine iyi bak :)

Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası

Sxtoluene yazdı:

RedNight
konu beni hic ilgilendirmiyordu ta ki mesut abimin adi gecene kadar AGZINI TOPLA ADAM OL SEN SIMDI BURDEAKI INSANLARA BEBE DIYOSUN KUFURBAZ DIYOSUN SEN MISIN ORNEK INSAN SEN MISIN ADAM

Lan sende birilerine yalakalıkla biyerlere gelceğini sanma defol konumdan bi daha yazı yazma sana mı düştü milleti savunmak...! :@

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön