teşkilatta kesmişti haziran 2009 da dark soulTskxtatanga yazdı:Bir defa kesildi ama ben Eminönü diye hatırlıyorum...leviathan yazdı:gm siz kesildi mi ?Madaqaskar yazdı:handan teşkilatta kesildi
Handan Hanım nasıl kesilir?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Handan Hanım nasıl kesilir?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- Acemi Savaşçı
fenomen yazdı:2 kere kestılerBEYAZATLI yazdı:Handan hanım kesilmez , kesilemez , kestirmeyiz , istesekte kestiremeyiz . çünkü biz Arzın Çocukları'yız.
1 teskılatta
2 emınonunde
vıdeo da gordugun gıbı oldugu pek gozukmuyor
burda bellı oluyor bıraz kesıldıgı
yıne kesılebılır aslında bız keserken saglam ıtemı olan cok az kısıydık ve arzlar vardı
sıkı bır dısıplın lazım
20 30 yıl sonra kesersiniz handanı
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Civra yazdı:Benim basit bir planım var. Başka planları olanlarda yazabilir.
Lodos olarak zorluğumuz Handanın çok arkalarda olduğu onu koruyan muhafızları keserek yanına ulaşmanın imkansızlığı ve çok sayıda lodosla gidilmeye çalışıncada oluşan lag. Bu durumda ne yapılabilir.
Önce lag sorununu halletmek için az sayıda lodosla kesilmeli. Muhafızları keserek bu işi yapamayacağımıza göre onları devamlı hareket halinde bulundurmalı. Peki bunu nasıl sağlayacağız?
Bir grup (1 büyücü + 1 savaşçı + 4 şifacı) bu muhafızların devamlı hareket halinde olmasını sağlayacak. Şifacılar belirli mesafede durarak (kendilerine can basmayacaklar) kale çıkışına doğru sıralanacaklar. Böylece muhafızlar can basan şifaya hareket edeceklerinden grup halinde bir oyana bir buyana gidip gelecekler.
2nci ve 3ncü grup (her grup 2 şifa 4 savaşçıdan oluşacak) handanı kolayca kesebilir.
İyi bir organizasyonla Handan hanım kesilir.
Herkese iyi oyunlar.
okadar şifacıyı nerden bulcan
<)
Darkprincexx yazdı:fenomen yazdı:2 kere kestılerBEYAZATLI yazdı:Handan hanım kesilmez , kesilemez , kestirmeyiz , istesekte kestiremeyiz . çünkü biz Arzın Çocukları'yız.
1 teskılatta
2 emınonunde
vıdeo da gordugun gıbı oldugu pek gozukmuyor
burda bellı oluyor bıraz kesıldıgı
yıne kesılebılır aslında bız keserken saglam ıtemı olan cok az kısıydık ve arzlar vardı
sıkı bır dısıplın lazım
burada Patasana XxXTraBZoNXxX falan lodos muş ilgimi çekti
- justine
- FareAdam Düşmanı
Aslında çok basit ama saksı çalıştırmak lazım.. 4 grup büyücü gider oğlan eder gelir ama lodoslarda bu kapasite nedense yok. Arz kalede 23 tane muhafız var.. 24 tane elektrik direnci 1000 olan büyücü bulun muhafızları kitleyerek ilerleyin ve elektrik meteorit atın en fazla 1 dk sürer Handanın ölmesi.. Bunu bir arz olarak söylüyorum biraz olsun feyz alın diye..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
justine yazdı:Aslında çok basit ama saksı çalıştırmak lazım.. 4 grup büyücü gider oğlan eder gelir ama lodoslarda bu kapasite nedense yok. Arz kalede 23 tane muhafız var.. 24 tane elektrik direnci 1000 olan büyücü bulun muhafızları kitleyerek ilerleyin ve elektrik meteorit atın en fazla 1 dk sürer Handanın ölmesi.. Bunu bir arz olarak söylüyorum biraz olsun feyz alın diye..
katılıyorum hatta 5 - 10 tane elektirk direnci 1000 olan büyücü yeter gibime geliyor b
- justine
- FareAdam Düşmanı
exxon yazdı:justine yazdı:Aslında çok basit ama saksı çalıştırmak lazım.. 4 grup büyücü gider oğlan eder gelir ama lodoslarda bu kapasite nedense yok. Arz kalede 23 tane muhafız var.. 24 tane elektrik direnci 1000 olan büyücü bulun muhafızları kitleyerek ilerleyin ve elektrik meteorit atın en fazla 1 dk sürer Handanın ölmesi.. Bunu bir arz olarak söylüyorum biraz olsun feyz alın diye..
katılıyorum hatta 5 - 10 tane elektirk direnci 1000 olan büyücü yeter gibime geliyor b
Grup bölgelerine giden herkesin nerdeyse elektrik direnci 240
Bunun yanına çift dirençli şifadan ekle 400 direnç daha eder 640
Bunun yanında bir de Shen Kuo iksir iç 302 de ondan gelir eder 942
E artık 1 tane de Shen Kuo itemin olsun...
Yani dediğim şekilde 24 büyücü toplamak da dert değil..
Zaten Teşkilatta Patasana ve TRABZON liderliğinde kesildiğinde de arkadaşlar muhtemelen 800 civarı elektrik direnci yapmışlardır ki o zaman handan normalde 2 büyüde yatırıyodu savaşçıyı..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Beyler handanın kesimi çok kolay fakat lodoslarda bu yürek yok . 20 tane büyücü olsa bu iş halledilir. büyücülerin hepsi muhafızları zihinlicek zihinden sonra herkez handanda abanacak bu kadar kolay yöntem fakat o kadar lodosu bir arada görmek göz yaşartırs diye düşünüyorum
:)
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Bi kere handan kesilicekse muhafızları kesmeden gidilemez sonra muhafızlar handanın orda toplanır öldürürler . Bronzdada aynı şekilde bi şeklde gecerim taşların arasndan dersen ılerıda toplanıolar tek tek eskilmesi lazım muhafızların 6 kısılık bı gruptada 3 sıfa iyi itemli 2 büyü 1 savaşçı olmalı bnde savaşçı 2 de olabilir ama kesnlıkle savaşçıalrdan bırıde defnsf olması lazımdr
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Hestia yazdı:Beyler handanın kesimi çok kolay fakat lodoslarda bu yürek yok . 20 tane büyücü olsa bu iş halledilir. büyücülerin hepsi muhafızları zihinlicek zihinden sonra herkez handanda abanacak bu kadar kolay yöntem fakat o kadar lodosu bir arada görmek göz yaşartırs diye düşünüyorum:)
bncede doğru dıosun tek ama lodosları bır araya toplamak gercekten zor
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]