ya vay arkadas hala üyeyim şöyle savaş komutanı falan yapın
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
XottomancavalryX yazdı:ya vay arkadas hala üyeyim şöyle savaş komutanı falan yapın
Kardeşim , biliyorsun buradaki rütbelerin hepsi olsun olmasın farketmiyor ki ,
Amacımız muhabbet etmek değilmi ?
Evet , o zaman bırakın rütbeyi filan , bunlar göstermelik işler , biz muhabbetimize bakalım...
XottomancavalryX yazdı:ya vay arkadas hala üyeyim şöyle savaş komutanı falan yapın
Kardeşim , biliyorsun buradaki rütbelerin hepsi olsun olmasın farketmiyor ki ,
Amacımız muhabbet etmek değilmi ?
Evet , o zaman bırakın rütbeyi filan , bunlar göstermelik işler , biz muhabbetimize bakalım...
Rescuer onaylıyor.
Nasıl gidiyor tatiller, keyifler nasıl ? Fan Art'a kimler katılıyor ...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
AlpAykan yazdı:Valla Yasin kardeşim çok şükür işlerim de keyfimde yerinde bir de şu oyunda ki sorunlar olmasa daha iyi olucam ama neyse sağlık olsun.
Sizler neler yaptınız tatilde ?
Sorunlar bu tarz oyunlarda kalsın inşallah, yaşamımızı da karartmasın burdaki kendini bilmezler...
Ben bayramda bilgisayara bağlı kalmamaktan yanaydım, ilk gün bunu biraz da olsa başardım fakat diğer günler bu Fan Art olayıyla uğraştım. 5 alanda katılıyorum artık inşallah bi derece yaparım Başka katılan var mı acaba ?
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa