bu arkadaşın amacı ne

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

bu arkadaşın amacı ne

Mesaj gönderen Cullenx »

Evet arkadaşlar oyunda pek hızlı bi madenci değilim herhangi bi madende biri varken mutlaka başkası çeker savaşçı karaakterimle oyuna girdim çıban otu maden çekmek için maden boşsa maden boştu tam maden çıkacağı sırada türk büyücü isimli oyuncu geldi madeni çekti ve giderken resmini aldım dedi ve sonrasını aşağıdaki resimden okuyun sanki hiçkimsenin maden çekme hakkı yok bu madenler bu ve bunun gibi şahısların tapulu yeri ve madenleri onlardan almak zorundayız yorum sizlerin.
Resim
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası

Re: bu arkadaşın amacı ne

Mesaj gönderen Cullenx »

bunlarda yeni fotolar bu konuyu açarken oyundan çıkmamıştım yılan beni öldürmüş arkadaş hala kalk madenden çık madenden yazıyo bu kadar aç gözlülük olurmu ya sanki madeni satın almış arkadaş banada o madenden lazım satmalık değil üretimlik bu nasıl iştir.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Harunyus »

Madenden çık demekle tahminimce şunu kastetmek istemiş arkadaş; Madenin üzerine oturmuşsundur ve oda madeni seçememiştir yani kovmak gibi bir amacının olduğunu sanmıyorum.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
crazyjack
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen crazyjack »

arkadasım suc o buyucunun degıl su bu oyunu bu duruma getıren yonetımın oyuncu sayısı fazla yetmıyorsa sızde geregını yapmanız gerekmezmmı ya maden sayılarını cogaltıp mılletı bu turlu sıkıntıdan kurtarın yada ısportacılarda saheser uretımınde kullanılan mazemererı verın neden ınsanları bukadar nefret ettırmeye calısıyorsunuz ama bu boyle gıderse bu oyundan yavas yavas azalmalar baslıyacak daha sımdıden basladı da ben ılerısı ıcın dıyorum

“Genel Sohbet” sayfasına dön