Deputy nin iftirası

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Deputy nin iftirası

Mesaj gönderen Cullenx »

Arkadaşlar az önce oyunda bedava item dağıttım ilk pm atana sonra 5 ökse meyvesi getirene urban kolye vereceğimi söyledim Deputy isimli arkadaşımız bi yanlış anlaşılma sonucu bana ökse meyvesi yerine ökse otu getirdi kolyeyi vermeyincede beni karalamaya çalıştı bölgeden bundan dolayı bu konuyu açmak zorunda kaldım buyurun resimler
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Savasko
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Deputy nin iftirası

Mesaj gönderen Savasko »

Deputy benım akradaşım çarıdır . o an ben vardım.

sen bölgeden ökse meyvesi yazmışsın doğru tamam.ama ben klanda oldugum için ve yazılar aniden çabucak geçtiği için okuyamadım ve dedim ki 5 ökse otu mu. sen de dedin ki " eminönünde sanırım " daha sonra başkasınıda aynısını yazıyorsun.yani bana yanlıs yazıyosun.ve diyosun ki " pardon yanlış oldu evet 5 adet " altını çizeyim evet 5 adet. ben orda 5 ökse otu mu istiyosun diyorum sende evet 5 adet diyosun. ben gelince de meyve istemiştim diyosun. e kim burda haklı kim haksız ?

konunun başlığını değiştirmeni öneririm.
[
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cullenx »

KONUNUN BAŞLIĞI BÖLGEDEN BANA YALANCIDIR İTEM VERMİYO DEDİĞİN İÇİN YANİ İFTTİRA ATTIĞIN İÇİN DOĞRUDUR VE SEN YAZDIĞIMI YANLIŞ OKUDUĞUNU KABUL EDİYOSUN VE BENDEN BU FORUMDA BANA YALANCIDIR DEDİĞİN İÇİN ÖZÜR DİLEMENİ BEKLİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMA İÇİN DEĞİL BANA YALANCI DEDİĞİN İÇİN ÖZÜR DİLEMENİ BEKLİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMAYA SEBEP OLDUĞUM İÇİN BEN ÖZÜR DİLERİM
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cullenx »

Ayrıca bu oyunda üyelik paylaşmak yasaktır sen arkadaşının çarına girdiğini itiraf ettin, yöneticilerimin gereğini yapacağını umuyorum senin ve arkadaşının hesabı hakkında sen senin olmayan bi üyeliğe girdin ve arkadaşında buna müsade etti çiğnediğiniz bu yasağın bi bedeli olmalı.
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Getto »

2 Büyük Yanlış Anlaşılma ve sonuçları :)
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
Savasko
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Savasko »

üyelik paylaşmak yasak mı? arkadaşımın çarına kasmak için girdim nesi yasak bunun ?

benden özür dilemelisin diyosun.peki sen bana orda yanlış şeyler söylediğin halde özür dilemedin oyunda.bende senin özelden ne yazdıgını bilerek bölgeye cullen item vermiyor boşuna gitmeyin dedim.haklı oldugumuda düşünüyorum.
[
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cullenx »

Savasko yazdı:üyelik paylaşmak yasak mı? arkadaşımın çarına kasmak için girdim nesi yasak bunun ?

benden özür dilemelisin diyosun.peki sen bana orda yanlış şeyler söylediğin halde özür dilemedin oyunda.bende senin özelden ne yazdıgını bilerek bölgeye cullen item vermiyor boşuna gitmeyin dedim.haklı oldugumuda düşünüyorum.
oyunda sana yanlış ne söyledim onuda söyle bakalım ne için oyunda özür dileyecekmişim senden ve haklı olduğumu düşünüyorum diyorsun sen benden item alamamış olamayabilirsin kimseye item vermeyeceğimi hatta vermediğimi iddaa ettin ve bunu bölge kanalından yazdın bu iftiradır aynı zamanda yalandır madem bunu iddaa ediyorsun kanıtla
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

alim kardesim bırak boş tartışmayı sorun itemse gel verem sana kardes burda alinin bir suçu yok adam sana sormus ökse otumu evet 5 tane demişin

Birde Başkasının çarına girmek suç deil:) bi yernizden okun kuralı çıkarmayın Satmak devretmek yasaktır:)

eger 5 ökse meyvesi için zıvalanıyorsan gel ben sana verem üzülme:) Ali sen haklısın...
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cullenx »

JuSTLoV yazdı:alim kardesim bırak boş tartışmayı sorun itemse gel verem sana kardes burda alinin bir suçu yok adam sana sormus ökse otumu evet 5 tane demişin

Birde Başkasının çarına girmek suç deil:) bi yernizden okun kuralı çıkarmayın Satmak devretmek yasaktır:)

eger 5 ökse meyvesi için zıvalanıyorsan gel ben sana verem üzülme:) Ali sen haklısın...
arkadaşının hiç suçu yok tek suçlu benmiyim ne kadar dar görüşlüsün sen justlov tanıdığın kişi haksız bile olsa tanıdık diye haklı öylemi birde şu var birinden car devralsan millete aldım demezsin arkadaşın carı giriyorum dersin bu gün gibi ortada bu açığı kullanıp bana akıl öğretme kuralları bende biliyorum ikincisi ben haksız olduğum noktayı kabul ettim ve özür diledim dikkatli okumadım ve karışıklığa sebep oldum peki bu savunduğun arkadaşında klandaydım yazılar hızlı geçiyodu falan dedi yani aynı benim hatam ondada var oda yazdığımı dikkatli okumamış olabilir insanlık hali fakat sorun beni bölge kanalından karalamaya çalışması anladınmı justlov bana yalancı item vermiyo dedi ve bu sadece karışıklık sonucu benden item alamadı diye bi insana iftira atmak karalamak bu kadar basit bişeymi ben haksızlığa gelemem arkadaş ben hatamdan dolayı özür diledim deputy karakterinde o an kim varsa benden özür dilemeli dilemiyosada allaha havale ediyorum şu bayram günü bu dünya geçici ahirette hesaplaşırız artık bu son iletim deputy bu konudan benden özür dilemezse daha cevap yazmayacağım
Kullanıcı avatarı
Savasko
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Savasko »

istediğim item değil.urban kolyeymiş pehh :) istesem 30 tane de bulurum :)
o anlık kasmak için istemiştim uğraşmiyim diye.
Cullenx senle daha fazlada tartışmaya girmek istemem.oyunda özür dilesen böyle olmazdı bil bunu.neyse herşey açıkca ortada olduguna göre daha fazla tartışmak da istemiyorum ;)
[

“Genel Sohbet” sayfasına dön