Azap Süvarileri (Styl + Araf)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası

Mesaj gönderen RuTkaY »

Sessiz, sedasız, kendi halinizde, kimseye zarar vermeyen bir loncasınız. Sizleri bu yüzden tebrik etme gereği duydum. "Neden böyle bir mesaj yazdın?" sorusu sorulucaksa bende bilmiyorum açıkçası :) Sadece içimden geldiği için yazdım. Dikkatimi çekti. İnşallah daha büyük ve çok sayıda başarılara imza atmış lonca olursunuz. Allah yolunuzu açık kılsın..
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Bozkurtensar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: DAĞ

Mesaj gönderen Bozkurtensar »

S.a Herkese İyi Geceler
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

RuTkaY yazdı:Sessiz, sedasız, kendi halinizde, kimseye zarar vermeyen bir loncasınız. Sizleri bu yüzden tebrik etme gereği duydum. "Neden böyle bir mesaj yazdın?" sorusu sorulucaksa bende bilmiyorum açıkçası :) Sadece içimden geldiği için yazdım. Dikkatimi çekti. İnşallah daha büyük ve çok sayıda başarılara imza atmış lonca olursunuz. Allah yolunuzu açık kılsın..

Eyw sağolasın darısı sizlerinde başına ;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Bozkurtensar yazdı:S.a Herkese İyi Geceler

a.s sağolasın...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
angelife
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen angelife »

ben safa'm ı özledim:( bunada bulun çare=) :cry:
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

:D maalesef işte çaresi olmayan bir vuku :cry: Sabır canım sabır ama o da seni özledi en azından bunu bil ;)
Kullanıcı avatarı
DuMaNYaK53
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen DuMaNYaK53 »

selamlar ezo canlar ...
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

DuMaNYaK53 yazdı:selamlar ezo canlar ...
a.s kardeşim. Zırhın hayırlı olsun ;)
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

Herkese merhaba kardeşlerim....

Bayram dolayısından fazla giremedin öncelikle özürlerimi kabul edin... STYLX kardeşliğininiz bayramını kutlayan herkese çok tesekkurler... Sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsun. Hayatınıza saglık,mutluluk ve huzur getirmesini dilerim...

Sıra kardeşlerimden Stylxzorabi CEYHUN kardeşim bu bir lonca olarak kurulmadı biliyorsun... Biz kardeşiz ve her zaman bu sekilde kalacagız ve parmaklarından bu şekilde bir yazı çıkıp yazmanı istemiyorum... Sen hiç bir yere gitmiyorsun bunu herkes bu şekilde biliyor ve zaten öylede... Bu oyunda STYLX kardeşliğini bozmak isteyen ve oyunudan Bizleri sogutmak isteyecek çok ama çok kişi var ve biz her zaman bunlara karşı ayakta durmasını bildik ve bundan sonrada duracağız... Yazdığız yazılarda ben size layık olamadıgını belirttin bunu sen söyleyemezsin bunu bırakta biz düşünelim... (her ne olursa olsun haklı veya haksız) Kardeşimizin yaptığı dogrudur ve yapmıs oldugu kişi bunun fazlasını hak etmiştir diye düşünüyoruz... Bunu sen ve bütün STYLX kardeşlerimize tekrar hatırlatıyorum.... Ceyhun kardeşim charları aktarım yaparken sorun olmus diye duydum sabırlı olalım charlar geri gelecek elbet bu konuda kardeşlerimden kimse canını sıkmasın sadece sabredelım...

STYLX olmak ayrıcalıktır....
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Pcye Format attım durumu zaten biliyordunuz oyun yüklensin geliyorum

“Lonca İletişim” sayfasına dön