Oyunu pc den kaldırıp yeniden kurdum güncellerken ilk resimde ki gibi hatalar veriyor tamam dedikçe ilerliyor ama ard arda devam ediyor bu hataları vermeye bittikten sonra açıyorum oyunu 2. resimde ki uyarı geliyor ...
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Oyunu pc den kaldırıp yeniden kurdum güncellerken ilk resimde ki gibi hatalar veriyor tamam dedikçe ilerliyor ama ard arda devam ediyor bu hataları vermeye bittikten sonra açıyorum oyunu 2. resimde ki uyarı geliyor ...
Güncelleme için gereken dosyayı çekemiyor. Bu nedenle bu sefer oyunun sürümü düşük görünüyor ve Pc oyunu açmıyor. Ancak nasıl çözülür fikrim yok malesef abi.
Mesajını rapor ettim, forumdaki arkadaşlar en kısa sürede burdan cevaplayacaktır. Bu arada hata veren dosyaya bir baktım 36,8 mb, istersen upload edeyim, indir ve dosyayı direk Sobee/İstanbul Kıyamet Vakti/Base klasörüne yapıştır abi ?
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Mesajını rapor ettim, forumdaki arkadaşlar en kısa sürede burdan cevaplayacaktır. Bu arada hata veren dosyaya bir baktım 36,8 mb, istersen upload edeyim, indir ve dosyayı direk Sobee/İstanbul Kıyamet Vakti/Base klasörüne yapıştır abi ?
Sadece o dosya deil ki Yasin öyle birden falzla dosya var aynı hatayı veren Tamam butonunu tıkladıkça güncellemeye devam ediyor ...
Yav murat abi windows 7 bazı oyun ve programlaı çalıştırmaz keşke kurmasaydın.
Birkeresinde bende yüklemiştim hiçde memnun kalmadım abi eskiye dönmeni tavsiye ederim.
İği forumlar kurt kardeşlerim.
TheRiamax yazdı:Yav murat abi windows 7 bazı oyun ve programlaı çalıştırmaz keşke kurmasaydın.
Birkeresinde bende yüklemiştim hiçde memnun kalmadım abi eskiye dönmeni tavsiye ederim.
İği forumlar kurt kardeşlerim.
Deişiklik olsun diye kurdum kurmaz olaydım hala daha düzeltemedim artık yarın XP ye geri dönüş yapıacm yoksa verem edicek beni bu bilgisayar İbrahim'im ...