İşte problem burda
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
İşte problem burda
ben bi konu açıyorum cvp verme zahmeti göstermiyo biri siliyo direk sonra aynı kişiye hiatben yazıyorum başkası siliyo yada kilitliyo ona hitaben yazıyorum bi başkasıda diyoki konun içeriği ney boş boş mesaj atıyorsunuz konuyu ilk sorana soracaksın o zaman konu ney diye anlatabildim mi güzel kardeşim sabrımın sınırlarını zorluyorsunuz sonra kötü söz söyleyince kötü söz söyledin ban önce aranızda kordinasyonu sağlayın sonra bana hesap sorun :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
-
- Acemi Savaşçı
Re: İşte problem burda
diyorsunki git deteğe anlat şikayetini bende sana diyorumki deteğe gidelimde kimi kime şikayet edicez diorum sen boş konu deyip konuyu kilitliyorsun sonra günah keçisi gene cihan yeter ya
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İleti geçmişinizde hiç birşey bulamadık. Olayın ne olduğunu anlatmadığınız sürece size yardımcı olamayacağız.
-
- Acemi Savaşçı
Bak arkadaşım anlatıyorum dün gece bir başlık açtım enes geri geldi gööö.ünden... diye burdaki gööö.ünden i küfür olarak adledip forum hesabımı baladılar bende başka bi hesap açıp hakettikleri gibi sövdüm ama başka hesaptan sonra gene sövdim gene sövdüm iki hesabı böle banlattım ama il hesap dahil değil asıl hesabım yani. sonra normal üslupla yazdım yanlış yapıyorsunuz tarzında bişeyler adamlar onuda sildi sonra işini düzgün yap yazdım kilitledin desteğe şikayetini bildir dedin bende 1 hafta önce desteğe bi yazı yazdım hala tenezzül edip cvp vermediler dedim ki sana hitaben kimi kime şikayet edeyim arkadaşım sen tuttun konun içi boş dedin kilitledin ondan sonrada son olarak bu başlığı açtım anlatabildimmi?
-
- Acemi Savaşçı
ayrıyetten az önce desteğe gene yazdım böle böle bi başlık açtım ama küfür olarak adlandırılamaz belirsiz bir kelime diye onada cvp bekliyorum tabi yani kısacası bana biraz gınağı geldi derdimi anlatabildiysem yardım bekliyorum
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kendiniz küfür ettiğinizi itiraf etmişsiniz. Bu durumda moderasyon kaçınılmazdır. Başka bir forum hesabınız ile forum kurallarını ihlal etmeniz, sadece o üyeliğe yaptırım uygulanacağı anlamına gelmez. Farklı üyelikler ile kuralları ihlal ettiğiniz anlaşıldığı vakit tüm forum hesaplarınız kapatılabilir.
Forum Kuralları
- Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
- Aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit edilmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını silinebilir ve forum'a girişi yasaklanabilir.
Forum Kuralları
- Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
- Aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit edilmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını silinebilir ve forum'a girişi yasaklanabilir.