BLaDeII yazdı:Bayramınız Kutlu Olsun Kardeşlerim1,5 Aydır Yokum. ve 6-7 Ay daha Olamayacağım Oyunda
![]()
Saol canem benim seninde mubarek Olsun özlettin kendini arada gir ulan D
BLaDeII yazdı:Bayramınız Kutlu Olsun Kardeşlerim1,5 Aydır Yokum. ve 6-7 Ay daha Olamayacağım Oyunda
![]()
Buqrahan yazdı:Tekrardan başarılarınızın devamını dilerim. BU loncadaki Üyelerin çoğu arkadaşım sayılır sizin en iyisi olacağından adım gibi eminim...
Çok Çalışmam Lazım Çok Geçen Sene aZ Çalıştık Olmadı AMa Bu sene Olucak İnşallahQSOMEGOSALENQ yazdı:BLaDeII yazdı:Bayramınız Kutlu Olsun Kardeşlerim1,5 Aydır Yokum. ve 6-7 Ay daha Olamayacağım Oyunda
![]()
Saol canem benim seninde mubarek Olsun özlettin kendini arada gir ulan D
okuyup da adam mı olacanBLaDeII yazdı:Çok Çalışmam Lazım Çok Geçen Sene aZ Çalıştık Olmadı AMa Bu sene Olucak İnşallahElektrik-Elektronik Müh
Serhat sen onu bunu bırakta ben sana şifacı itemleri vermiştim kasman için sen oyundan kayboldun ne ayaksın?BLaDeII yazdı:Çok Çalışmam Lazım Çok Geçen Sene aZ Çalıştık Olmadı AMa Bu sene Olucak İnşallahQSOMEGOSALENQ yazdı:BLaDeII yazdı:Bayramınız Kutlu Olsun Kardeşlerim1,5 Aydır Yokum. ve 6-7 Ay daha Olamayacağım Oyunda
![]()
Saol canem benim seninde mubarek Olsun özlettin kendini arada gir ulan DElektrik-Elektronik Müh
Hay İteminexTANIMSIZx yazdı:Serhat sen onu bunu bırakta ben sana şifacı itemleri vermiştim kasman için sen oyundan kayboldun ne ayaksın?BLaDeII yazdı:Çok Çalışmam Lazım Çok Geçen Sene aZ Çalıştık Olmadı AMa Bu sene Olucak İnşallahQSOMEGOSALENQ yazdı:BLaDeII yazdı:Bayramınız Kutlu Olsun Kardeşlerim1,5 Aydır Yokum. ve 6-7 Ay daha Olamayacağım Oyunda
![]()
Saol canem benim seninde mubarek Olsun özlettin kendini arada gir ulan DElektrik-Elektronik Müh
Bi ara oyuna girde alayım onları lazım oluyor
TANIMSIZ - UNJUST
Olum Şu Dediğim Yeri Kazanıyım Başka Bişey İstemiyorumPROF yazdı:okuyup da adam mı olacanBLaDeII yazdı:Çok Çalışmam Lazım Çok Geçen Sene aZ Çalıştık Olmadı AMa Bu sene Olucak İnşallahElektrik-Elektronik Müh
boşkoy gitsin
Bu Ne resmiyet kadir bey :mrgreen: :mrgreen:xTANIMSIZx yazdı:Gölge Haramilerinin Lonca Listesi Dışında Hiç Bir Oyuncuyla Alakası Yoktur.
Güncel Liste En Kısa Zamanda Açıklanacaktır.
Bilginize...
UNJUST - DyBTaNıMSıZ
seninimIIsensizI yazdı:Bu Ne resmiyet kadir bey :mrgreen: :mrgreen:xTANIMSIZx yazdı:Gölge Haramilerinin Lonca Listesi Dışında Hiç Bir Oyuncuyla Alakası Yoktur.
Güncel Liste En Kısa Zamanda Açıklanacaktır.
Bilginize...
UNJUST - DyBTaNıMSıZ