Bu serverde kütük yaran varmı?
tılsımda oynuyorum bu server gecmeyi düşünüyorum eski serverim acaba kütük yaran varmı burada?
he birde burada menekse akık sibiryalı iridyum falan ne kdr tılsımda irid 20 cekiyorlar menekse 20 30 arası burada ne kdr acaba ?
- lordstrike
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım

0_o O Bİr £fs@n£.......
Re: Bu serverde kütük yaran varmı?
Evet Eminönü Sunucusunda Kütük Yaran Bulunmaktadır.
Fiyatlara gelince; Akik: 5 8 arası Sibiryalı: 4 8 arası Menekse: 5 15 arası İridyum: 10 15 arası
Sen Sen Ol Mutlu Olduğun Yerde Ol.
Fiyatlara gelince; Akik: 5 8 arası Sibiryalı: 4 8 arası Menekse: 5 15 arası İridyum: 10 15 arası
Sen Sen Ol Mutlu Olduğun Yerde Ol.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
- lordstrike
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
bundan sora oradayım o zmn kutugun piyasası ne kdr ?Gizlilik yazdı:Evet Eminönü Sunucusunda Kütük Yaran Bulunmaktadır.
Sen Sen Ol Mutlu Olduğun Yerde Ol.![]()

0_o O Bİr £fs@n£.......
Kütük Yaranın Piyasası Örnek; Tek İtem Kütüğü 1M veya 1,5M ye alabilirsin Eski Hermen Sermen Kütük 3M ile 2,5M arası Değişiyor.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
lordstrike yazdı:bundan sora oradayım o zmn kutugun piyasası ne kdr ?Gizlilik yazdı:Evet Eminönü Sunucusunda Kütük Yaran Bulunmaktadır.
2 3 liRa ßişey deıl yanı
ßende Vaardı Ark Ödünç İstemıstı Verdım ßi dahada Gelmedı
Bu kadar ucuz muGizlilik yazdı:Evet Eminönü Sunucusunda Kütük Yaran Bulunmaktadır.
Merandayım bizde menekşe 25m
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
0ncelikle merhabalar, benim 4 yıLLık hesabım'ın bankasında 2 seneLik kütük yaran vardı neslihan' vermişti halada duruo eğer kütük yaranların hepsi oyun üzerinden kaldırıldırysa biLemem :? ama bende oLması Lazım.
İyi oyunLar ! . . .
İyi oyunLar ! . . .
Herkes merak ediyor bir fotosunu koysanaDisiSilahsor yazdı: 0ncelikle merhabalar, benim 4 yıLLık hesabım'ın bankasında 2 seneLik kütük yaran vardı neslihan' vermişti halada duruo eğer kütük yaranların hepsi oyun üzerinden kaldırıldırysa biLemem :? ama bende oLması Lazım.
İyi oyunLar ! . . .
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Bekleyin ben Koyayım
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ