eagleee yazdı:saol bide kanuni loncası die yapsana bi zahmet çok istedim ama
bide yukarda kartal lı olan warya onun siyahından yapsana eagleattack kartal demek ya
eagleee yazdı:saol bide kanuni loncası die yapsana bi zahmet çok istedim ama
bide yukarda kartal lı olan warya onun siyahından yapsana eagleattack kartal demek ya
AGA SANA BİR KAÇ KERE YAZDIM GÖRMEDİN HERHALDE BANADA YAPARMISIN AGA BANADA 2. ŞEKİLDEKİNDEN CİNGO(savaşçı) CİNGOX(büyücü) CİNGOXXPERİ(şifacı kadın) YAZARMISIN YAPARSAN SEVİNİRİM NEDE OLSA AYNI SERVERDEYİZ
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir...! HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...! BU ADAM YALANCIMI_?
AGA SANA BİR KAÇ KERE YAZDIM GÖRMEDİN HERHALDE BANADA YAPARMISIN AGA BANADA DEHŞET BİŞEY OLSUN SEN ZORU SEVİYORMUŞSUN ZOR VE GÖRKEMLİ BİŞEY YAPARSAN SEVİNİRİM BU`DA KARAKTERLİN İSMİ :arrow: CİNGO(savaşçı) :arrow: CİNGOX(büyücü) :arrow: CİNGOXXPERİ(şifacı kadın) YAZARMISIN YAPARSAN SEVİNİRİM NEDE OLSA AYNI SERVERDEYİZ
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir...! HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...! BU ADAM YALANCIMI_?
Cingox yazdı:AGA SANA BİR KAÇ KERE YAZDIM GÖRMEDİN HERHALDE BANADA YAPARMISIN AGA BANADA 2. ŞEKİLDEKİNDEN CİNGO(savaşçı) CİNGOX(büyücü) CİNGOXXPERİ(şifacı kadın) YAZARMISIN YAPARSAN SEVİNİRİM NEDE OLSA AYNI SERVERDEYİZ
Nickin kısa olduğu için 2 bölümden oluşan imzalar hoş durmaz.