!!!UYARI!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

!!!UYARI!!!

Mesaj gönderen Kurmay »

Tüm İKV camiasının dikkatli olması gereken hususlar var!
Sizlerin kesinlikle GM.XXXX@.......com vb gibi iletişim yollarıyla eşya,hediye,karkater alımlarıyla kandırılmamanız gerektiğini hatırlarak dikkatli olmanızı önermek istedim.

''İKV yöneticileri ve yönetim mensubları kesinlikle İKV oyuncularından üyelik ve şifre talep edemez.''
''İKV yöneticileri ve yönetim mensubları oyuncular ile işbiriliği yapamaz,sadece yardımlaşma olay konusudur.''
''İKV yöneticileri ve yönetim mensubları oyun içinde [YÖNETİCİ(GM)XXXX] dışında bir karakter ile dolaşamaz ve dolaşsa bile ''sistem'' kanalında yazışma kullanır.''
İKV yöneticileri ve yönetim mensubları arkadaş listesine eklenemez/yasaklanamaz/şikayet edilemez.
Örnek;

[Xxxx]:Selam GM olarak size hediye vereceğim siz seçildiniz.Üyelik ve şifrenizi vererek hediyenizi alabilirsiniz.
Xxxx isimli kullanıcı arkadaş listenize eklenmiştir!
Uzun lafın kısası dikkatli ve uyanık olun!!!!
Resim
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: !!!UYARI!!!

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

RedNight yazdı:** İKV Dünyasında hiç bir yönetici yada yetkili sizlerden; koşul ve amaç ne olursa olsun şifre ve kullanıcı bilgilerinizi istemez.
** Tek iletişim kanalımız İKV Destek birimidir.

ayrıca;

Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: !!!UYARI!!!

Mesaj gönderen Kurmay »

Güncel!
Sizlerin dikkat etmesi gereken husustur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: !!!UYANIN!!!

Mesaj gönderen Kurmay »

Konunun ilk açıklamasını okuyunuz...
Resim
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı