Bana bilgi verebilcek biri varmi
Bana bilgi verebilcek biri varmi
ttnet üye adimi degistirdim carlarim mynet hesabima gecti ve isin kötü yanida su mynet sifremi ve gizli sorumu unuttum ne yapabilirim bu konuda bilen varmi arkadaslar
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
_________________________________________________________________________________
Zorabi
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Re: Bana bilgi verebilcek biri varmi
Mynet müşteri hizmetlerini ara
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
Re: Bana bilgi verebilcek biri varmi
TTNET üye adımı değiştirdim. Oyuna girdiğimde karakterlerimi göremiyorum; karakterlerim silindi mi?
Cevap: Hayır, karakterleriniz silinmedi. TTNET Oyun üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz.
Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız. TTNET Oyun üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni TTNET oyun üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:
Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.
NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni TTNET Oyun üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski TTNET üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
Mynet üyeliğimin şifresini kaybettim. Ne yapabilirim?
Cevap: Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz.
Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0212) 328 1515 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları