hilalxxfenomen arkadaşım sana dedim charı kasa charı olarak kullanıyoruz içi maden dolu dedik anlamıyorsun.
Kusura bakma ama biz snn hakkında bişimi dedik.Charı silcem dediysem silcem içi maden dolu ne yapam.
Maden cekiyorum charla charı kullanmıyorum.
Yeni char actım onu kullanıyorm.İçi ful ejder malzemesi dolu bosaltalım charı silcem char 27 lwl idi maden cekerken fare falan kesiyoruz haliyle exp geliyor azda olsa insaf et maden cekerken 28 oldu char hemen böbürlenmeye başlıyorsun.
Adamın kitabe görevi var labirente gireriz laf edersin.
Nedir bu silcem dediysem silcem.
Kusura bakma ama ben sana sövdüm mü yoksa başka bişimi yaptım.Ne varda bu kdr takıyorsun.
Suan charda 3 menekse 22 mavi topaz 9 akık 7 sibiryalı var menekseleri 5 leyip elime ejderi aldığım zmn silcem char kendi charım maden+lokman haliyle menekse cekemiyorum.
Biraz anlayış göster nedir bu silcem dediysem ejderi elime alınca silcem merak etme
Kingteamxfenomen
- lordstrike
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Kingteamxfenomen

0_o O Bİr £fs@n£.......
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Re: Kingteamxfenomen
sacmalama ya..birisi Kingteamxfenomen carını görse o adamın Kingteamx loncasına gırdıgını düşünmez mi ??
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
lordstrike yazdı:kendi charım maden+lokman haliyle menekse cekemiyorum.
Biraz anlayış göster nedir bu silcem dediysem ejderi elime alınca silcem merak etme
Artık bu bir bahane değil
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- xMykonSx
- Sahaf Yardımcısı
olur valla bende Kurtlarxprizer diye char açıp30 lwle kasıp maden charı silecem desem ne anlarsın

- xMykonSx
- Sahaf Yardımcısı
1.Hani sen bu sunucuyu bırakıp başka sunucuya geçiyordun. Sunucuyu bırakacak adam charlarına ejder üretmeye uğraşmaz
2.Kingteamxfenomen charını sildim dedin sana güvendik grubumuzu kapattık. O charın maden charı olabilir madenleri diğer charına atmak çok mu zor ha bu arada .. Maden çekmek için fare kesip lwl atlayanlar var ama maden çekmek için philitos salon görevlerini yapan yok bu char 49 olunca maden çekmek için mi diyeceksiniz hala.
3.Kingteamxfenomen charını silmek için 3 gün veriyorum 3 gün içinde silmezseniz KİNGTEAMXX LONCASInı yeniden açacağım Pazar günü oyunda Kingteamxfenomen charı diye char açamazsam bu isim kullanılamaz diye uyarı çıkarsa
KİNGTEAMXX LONCASINI yeniden kurarım
Kapiş
2.Kingteamxfenomen charını sildim dedin sana güvendik grubumuzu kapattık. O charın maden charı olabilir madenleri diğer charına atmak çok mu zor ha bu arada .. Maden çekmek için fare kesip lwl atlayanlar var ama maden çekmek için philitos salon görevlerini yapan yok bu char 49 olunca maden çekmek için mi diyeceksiniz hala.
3.Kingteamxfenomen charını silmek için 3 gün veriyorum 3 gün içinde silmezseniz KİNGTEAMXX LONCASInı yeniden açacağım Pazar günü oyunda Kingteamxfenomen charı diye char açamazsam bu isim kullanılamaz diye uyarı çıkarsa
KİNGTEAMXX LONCASINI yeniden kurarım
Kapiş

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
lordstrike yazdı:hilalxxfenomen arkadaşım sana dedim charı kasa charı olarak kullanıyoruz içi maden dolu dedik anlamıyorsun.
Kusura bakma ama biz snn hakkında bişimi dedik.Charı silcem dediysem silcem içi maden dolu ne yapam.
Maden cekiyorum charla charı kullanmıyorum.
Yeni char actım onu kullanıyorm.İçi ful ejder malzemesi dolu bosaltalım charı silcem char 27 lwl idi maden cekerken fare falan kesiyoruz haliyle exp geliyor azda olsa insaf et maden cekerken 28 oldu char hemen böbürlenmeye başlıyorsun.
Adamın kitabe görevi var labirente gireriz laf edersin.
Nedir bu silcem dediysem silcem.
Kusura bakma ama ben sana sövdüm mü yoksa başka bişimi yaptım.Ne varda bu kdr takıyorsun.
Suan charda 3 menekse 22 mavi topaz 9 akık 7 sibiryalı var menekseleri 5 leyip elime ejderi aldığım zmn silcem char kendi charım maden+lokman haliyle menekse cekemiyorum.
Haaa Benım Aklı Ufak Kardeşim Sen Rahatına Bak Ben Neyin Ne Olduğunu Biliyorum,,
Hem Kurduğun Cümlelerde Mantık Arıyorum Ama ''0''
Herşeyden Önce Ben Seni Arkadaş Listeme Eklemiştim,Ordan Kontrol Ediyordum Nerdesin Kaç Seviyesin Diye,,
27 Seviyeydin Eminönündeydin Ve 5 Dk. Sonra Tekrardan Baktığımda Labirent Ve 28 Seviye Tamam Onuda Geçtik Olabilir Belki Giderken Felan Olmuştur Seviye Atlamışsındır Lakin Sen Savaşçı Bile Değilsin Nasıl ki Senden Daha Ezik Bir Arkadaşının KİTABE Görevine Yardım Edebiliyorsun Kanımca GM Modu Var Sende Ha???

xXFENOMENXx
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
TWTY
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları