önce bi oku konuyu yaAcayipadam yazdı:başarılar sbsde
İkv'ye ara
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv'ye ara
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
İnşallah SBS'de başarılı olursun ben sbs falan dinlemedim şuan lise 1deyim ve puanım ortalama 355di ama iyi tercihle Anadolu Teknik Bilişim bölümündeyim 
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
yav bi konunun içini okuyun öyle yorum yapınGetto yazdı:İnşallah SBS'de başarılı olursun ben sbs falan dinlemedim şuan lise 1deyim ve puanım ortalama 355di ama iyi tercihle Anadolu Teknik Bilişim bölümündeyim
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Benim başını okumam yeterlimitmet yazdı:yav bi konunun içini okuyun öyle yorum yapınGetto yazdı:İnşallah SBS'de başarılı olursun ben sbs falan dinlemedim şuan lise 1deyim ve puanım ortalama 355di ama iyi tercihle Anadolu Teknik Bilişim bölümündeyim
Gizlenmiş İçerikGöster

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Getto yazdı:Benim başını okumam yeterlimitmet yazdı:yav bi konunun içini okuyun öyle yorum yapınGetto yazdı:İnşallah SBS'de başarılı olursun ben sbs falan dinlemedim şuan lise 1deyim ve puanım ortalama 355di ama iyi tercihle Anadolu Teknik Bilişim bölümündeyim
beyler yeter adam sbs ye geçen sene girdi şuan seninle aynı sınıfta
Ne bilem güncel gördüm yazıyı okudum yazdım. :mrgreen:turkoxHAMSTER yazdı:Getto yazdı:Benim başını okumam yeterlimitmet yazdı:yav bi konunun içini okuyun öyle yorum yapınGetto yazdı:İnşallah SBS'de başarılı olursun ben sbs falan dinlemedim şuan lise 1deyim ve puanım ortalama 355di ama iyi tercihle Anadolu Teknik Bilişim bölümündeyim
beyler yeter adam sbs ye geçen sene girdi şuan seninle aynı sınıftakomik olmaya başladı.
Gizlenmiş İçerikGöster