Kuzeyxfırtına dan veda

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kuzeyxfirtinaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kuzeyxfırtına dan veda

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtinaa »

aslında ben veda etmıcektım bu oyunu severek eğlenerek oynuyordum taki 2 gün önceye kadar Kuzeyxsanalcı Migrat a girmek için şifremi istedi verdim sonra gezmeye çıktım 2 saat sonra geldiğimde sadece charları bulabildim soyulmuştu charım ahmetin yaptıgını düşünmek bile istemiyordum ama Tek Bile Allah'ın kulu oydu sordum düzgünce kardeşim benim charım soyulmuş diye kardeşim falan diye atladı direk yücelen halit kolye yüzük falan vermeye ben hala kötü düşünmedim belkı lazımdı ödünç almıştı falan diye kardeşim ne zaman verceksin falan dedim ben almadım falan dedi hala inanmadım kardeşim nere gitti o zaman falan dedim en sonunda telefon geldı biri bana küfrediyordu ahmete nedne suç buluyorsun diye o zaman anladım soydugunu şifremi değiştirmedim bugün klan kanalından ve bölgeden kuzeyxsanalcı charımı soymustur diye yazdıgımda net koptu biri charıma girdi ve kuzeyxfırtına charımı sildi

kardeşim sanalcı ben hala senın böyle bir şey yapmıcanı biliyorum ama elveda ikv elveda sayın meran halkı allaha emane olun iyi bayramlar herkese o o para ve itemler helal olsun kardeşim sen soymassın bi anlık düşünceyle şeytana uymuşsun ben bi oyun için kimsenin kalbinin kırılmasını istemiyorum hoşcakal kardeşim bir daha görüşemicez inş hayatında mutlu olursun çok iyi dost oldun dertleştik konuştuk bu bana yetti yine charım olsa gene sana veririm emin ol uzattım lafı baya hoşcakal Kuzeyxsanalcı ahmet..

Kuzeyxfırtına görkem!!
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kuzeyxfırtına dan veda

Mesaj gönderen Getto »

Yolun açık olsun.Reelde başarılı olursun inşallah !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kuzeyxfirtinaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Getto yazdı:Yolun açık olsun.Reelde başarılı olursun inşallah !..
sağolasın
Kullanıcı avatarı
tcmagradyxxxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tcmagradyxxxx »

Getto yazdı:Yolun açık olsun.Reelde başarılı olursun inşallah !..
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim

TcMagRaDy # TcMaqRady
Kuzeyxfirtinaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

sağolasın

“Genel Sohbet” sayfasına dön